دانه کینوا خاویار گیاهی چیست ؟ دانه کینوا را چگونه می توان مصرف کرد؟ خواص دانه کینوا چیست و منشا این گیاه در کدام کشور است ؟
گیاه کینوا
دانه کینوا یک شبه غله است، که به علت ارزش غذایی بالا و دارابودن درصد بالایی از پروتئین، آهن، منیزیم، فیبر، فسفر و ویتامین 2B در کشورهای آمریکای جنوبی به خاویار سبز معروف است. ارزش غذایی بالا آن تا جایی مورد توجه قرار گرفت که سال 2013 از طرف FAO و با تصویب مجمع عمومی سازمان ملل سال کینوا نامگذاری گردید.
دانه کینوا خاویار گیاهی چیست؟
دانه کینوا یک گیاه یک ساله بهاره و دولپه از خانواده تاج خروس و با ظاهری مشابه تاج خروس می باشد. دانه کینوا بومی کشورهای پرو، بولیوی و شیلی است که طی سی سال گذشته در کشورهای مختلف دنیا مورد کشت قرار گرفته است.
موارد مصرف دانه کینوا خاویار گیاهی
دانه کینوا در آمریکا برای تولید آرد، غلات، صبحانه، سوپ، سالاد، تهیه غذا و تولید انواع محصولات فراسودمند مورد استفاده قرار می گیرد. از آرد آن به عنوان نشاسته کش دار برای تهیه نان، بیسکویت و یا فرآوری غذا استفاده می شود. کینوا به عنوان گیاه تزئینی، کود سبز و همچنین شاخ و برگ آن به عنوان علوفه خوش خوراک کاربرد دارد.
کشت دانه کینوا
دانه کینوا خاویار گیاهی یکساله بهاره، با طول دوره رشدی، به طور متوسط صد روز، با دو نوبت کشت بهاره و پاییزه می باشد که طی سال های اخیر در اکثر مناطق ایران به راحتی مورد کشت و زراعت قرار گرفته است.
به علت طول دوره رشدی کوتاه، مقاومت بالا به خشکی و شوری، ارزش غذایی بالا و سود آوری بالاتر نسبت به سایر غلات، کینوا به عنوان یک گزینه بسیار مناسب برای زراعت در کشور ایران با اقلیم گرم و خشک و خاک های شور، مورد استقبال کشاورزان قرار گرفته است.
برای خرید و فروش دانه کینوا می توانید با کارشناسان این مجموعه ارتباط گرفته و قیمت های بازار را جویا شوید و برای فروش محصول دانه کینوا خود اقدام نمایید.
برای استعلام قیمت، دریافت مشاوره و ثبت سفارش با کارشناسان در تماس باشید.
تلفن: 09156993847 - 09919007672
ایمیل: quinoa@eliatrade.com
ایتا: 09156993847
آدرس: مشهد، پارک علم و فناوری