سایت اینترنتی دانه کینوا طلایی علاوه بر معرفی دانه کینوا طلایی و خواص آن اطلاعات مفیدی در رابطه با انواع دانه کینوا طلایی ، سفید و رنگی ارائه می نماید.
انواع دانه کینوا
دانه کینوا که به عنوان دانه های نشاسته ای و شبه غله شناخته می شود ، به خانواده تاج خروس و تیره اسفناج تعلق دارد . ارزش غذایی بالای دانه کینوا باعث شده که به خاویار سبز معروف باشد.
طیف رنگی وسیعی برای دانه کینوا وجود دارد . اما به طور کلی در سه دسته قرمز ، طلایی (سفید) و سیاه ، دسته بندی می شود . انواع دانه کینوا طلایی ، قرمز و سیه در بسیاری از موارد از جمله طعم ، بافت ، زمان پخت و پز با یکدیگر تفاوت دارند . البته از نظر ارزش غذایی تفاوت چندانی بین این دانه ها وجود ندارد. سایت اینترنتی دانه کینوا طلایی و رنگی را با نازل ترین قیمت ارائه می دهد.
تفاوت دانه کینوا طلایی با سایر رنگ ها
دانه کینوا سفید یا طلایی معمولاً بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد ، زیرا دارای طعمی مشابه گندم و ذرت است . به مین دلیل مصرف دانه کینوا طلایی ، در تهیه غذاهای مختلف ، بر طعم اصلی غذا تاثیری ندارد . در سایت اینترنتی دانه کینوا طلایی می توانید رد حجم های مختلف این ماده غذایی ارزش مند را سفارش دهید.
دانه کینوا طلایی سبکترین و نرم ترین بافت را نسبت به دو نوع دیگر دارد . همچنین سریعتر طبخ می شود و نسبت به سایر ارقام رنگی تُردتر است .
دانه کینوا قرمز که رنگی بسیار زیبا دارد ، برای تهیه سالاد زیبا و با ارزش غذای بالا بیشتر کاربرد دارد . این دانه طعم تندتر و بافت ضخیم تری نسبت به دانه کینوا طلایی دارد . اما دانه کینوا سیاه که طعم بسیار تندی نسبت به دو نوع قبلی دارد . بیشتر برای تهیه نوشیدنی ها مالتی و مصارف صنعتی استفاده می گردد.
ارزش غذایی دانه کینوا طلایی
دانه کینوا طلایی یک دانه کامل و بدون گلوتن است که به رژیم غذایی گروه های سنی مختلف ، می توان اضافه کرد . دانه کینوا طلایی دارای طعمی مطبوع ، با شاخص گلیسمی پایین نسبت به گندم کامل است.
محتوای بالای پروتئین ، عطر و طعم و بافت ظریف آن باعث شده که دانه کینوا طلایی ، جایگزین ماکارونی و برنج نشاسته ای شود . این دانه ها علاوه بر سرشار بودن از پروتئین ، مشابه برنج دارای ویتامین های گروه B می باشند. بهترین سایت اینترنتی کینوا طلایی در همه ی استان های کشور این محصول را عرضه می نماید.
دانه کینوا طلایی که به عنوان یکی از سالم ترین غذاهای موجود در کره زمین ، مطرح شده است . منبع خوبی برای تامین پروتئین ، فیبر و آهن ، منیزیم ، کلسیم ، مس و روی می باشد.
دانه کینوا طلایی در مقایسه با سایر غلات
دانه کینوا طلایی علاوه برداشتن مواد معدنی ، 9 اسید آمینه ضروری برای انسان را دارد . به همین دلیل برخلاف برنج ، جو دوسر و گندم ، دانه کینوا طلایی یک پروتئین کامل است . زیرا این دانه ها غنی از اسید آمنیه لیزین که یک اسید آمینه محدود کننده در غلات است ، می باشد.
سایت اینترنتی دانه کینوا طلایی
سازمان فائو با نامگذاری سال ۲۰۱۳ به نام سال بینالمللی کینوا توجه سایر کشورها را به دانه مغذی کینوا جلب نمود . در سالهای اخیر ، در کشور ایران ، نیز تولید و مصرف دانه کینوا طلایی در سایت اینترنتی سیر صعودی داشته است . البته بسیاری از افراد با انواع دانه کینوا و مصارف آن آشنایی کامل ندارد .
مجموعه ما با راه اندازی سایت دانه کینوا طلایی ، به معرفی این دانه و خواص آن پرداخته است . این مجموعه با وزارت جهاد کشاورزی در زمینه کشت بذر کینوا و تولید دانه کینوا طلایی در کشور همکاری می نماید .
همکاری در سایت اینترنتی دانه کینوا طلایی
مجموعه ما پس از برداشت دانه کینوا طلایی آن را فراوری نموده و به صورت بستهبندی و عمده عرضه می نماید . این مجموعه آماده همکاری با هتل ها رستوران ها بیمارستان ها انجمن های سلیاک و کارخانجات صنایع تبدیلی برای عرضه دانه کینوا طلایی و آرد آن نیز میباشد . جهت دریافت اطلاعات جامع در رابطه با دانه کینوا طلایی می توانید به سایت دانه کینوا مراجعه نمایید یا با مجموعه ما تماس بگیرید.
برای کسب اطلاعات بیشتر از راه های ارتباطی زیر استفاده کنید
مهندس مقدم
09156993847
ایمیل quinoa@eliatrade.com