برای دانستن پاسخ سؤال روگن چیست + قیمت فروش، از چه مرجعی میتوان استفاده کرد؟ کدام سایت اطلاعات جامعی در مورد روگن و فرآوردههای آن جمعآوری و منتشر کرده است؟ قیمت نهایی روگن توسط چه کسی یا چه ارگانی مشخص میشود؟
پودر روگن چیست
برای تهیه نان روگن سنتی از آرد روگن خالص استفاده میشود. اما این نان بافتی سفت دارد و مطابق با سلیقه همه افراد نیست. امروزه برای پخت نان روگن به آرد آن مقداری آرد گندم نیز اضافه میکنند تا بافت سبکتری به نان بدهد. مخلوط آرد روگن، آرد گندم بهاضافه مخمر را پودر روگن مینامند که جهت تهیه نان روگن در فروشگاههای عرضه مواد غذایی به فروش میرسد. نان تهیه شده از پودر روگن بافتی عالی و حجمی مناسب دارد. رنگ و عطر این نان مطلوب است و طعم آن سبب تحریک اشتها میشود.
طرز تهیه نان روگن
نان روگن یک نان محبوب در کشور آلمان است که امروزه طرفداران زیادی در اکثر نقاط دنیا از جمله ایران پیدا کرده است. برای پخت این نان در منزل به دستور زیر توجه کنید.
مواد موردنیاز طبخ نان روگن آلمانی:
- 2/1 پیمانه آرد سفید
- ۱ پیمانه آرد روگن یا آرد چاودار
- 2 قاشق غذاخوری سبوس گندم
- 2/1 قاشق چایخوری خمیرمایه
- ۱ قاشق غذاخوری پودر روگن
- 30 گرم کره آب شده
- 2/1 پیمانه شیر
- 1 قاشق چایخوری شکر
- ۱ عدد تخممرغ
- نمک به مقدار خیلی کم
ابتدا شکر را در شیر ولرم حل کنید و سپس خمیرمایه و شیر را مخلوط کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا خمیرمایه به عمل بیاید. آرد چاودار، پودر روگن، سبوس گندم و آرد سفید را با هم ترکیب کنید و از الک رد کنید.
سپس تخممرغ، کره و خمیرمایه را مخلوط کنید. مواد خشک الک شده را کم کم به مخلوط خمیرمایه اضافه کنید تا زمانی که خمیر جمع شود. به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز دهید و روی آن پارچههای تمیز بگذارید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت در یک مکان گرم استراحت کند.
در مرحله آخر خمیر را در قالبی که دوست دارید و از قبل کاغذ روغنی در آن گذاشتهاید قرار دهید. مجدداً روی قالب را با پارچه تمیز بپوشانید و ۴۰ دقیقه دیگر به خمیر فرصت دهید تا استراحت کند. بعد از آن قالب حاوی خمیر را در فری که قبلاً گرم شده است با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید. معمولاً زمان پخت نان بین 40 تا 45 دقیقه است.
نان جو روگن چیست
نان جو روگن همان نان روگن یا نان چاودار است که از آرد روگن یا دانههای شکسته شده چاودار تهیه میشود. این نان سرشار از فیبر و پروتئین است و بهعنوان یک نان مغذی و جزء دسته محصولات فراسودمند بهحساب میآید. این نان در رژیمهای لاغری مورداستفاده زیادی دارد.
آرد روگن
جوامع توسعهیافته همواره به دنبال ارتقا سطح کیفی زندگی شهروندان خود هستند و در این مسیر اصلاح سبک تغذیه، یکی از اهداف اصلی این جوامع است. تولید و عرضه محصولات غذایی فراسودمند و باارزش غذایی بالا، سالهاست که در این جوامع شروع شده است و ادامه دارد. در سالهای اخیر با گسترش استفاده از اینترنت و شبکههای مجازی، بهتدریج این فرهنگ سالم خوری به جوامع درحالتوسعه نیز وارد شده است.
در کشور ایران نیز استقبال از مواد غذایی فراسودمند رو به افزایش است. آردهای رژیمی و مغذی از آن دسته از محصولات سالم هستند که جایگاه ویژهای در صنعت تولید نان و کیک و شیرینی پیدا کردهاند. در پاسخ به سوال آرد روگن چیست باید گفت، آرد چاودار یک نوع آرد رژیمی باارزش غذایی فوقالعاده است که از کشور آلمان به سراسر دنیا از جمله ایران وارد شده است.
امروزه علاوه بر آرد روگن وارداتی، بخش زیادی از سهم آرد چاودار مصرفی توسط کارخانههای آسیاب غلات داخل کشور تهیه میشود. آرد روگن داخلی از آسیاب دانه چاودار که از مزارع غلات کشاورزان ایرانی برداشت شده است تهیه میشود. این آرد منبع غنی پروتئین و فیبر است و کالری بسیار کمی دارد.
در وصف آرد روگن خواص متعددی ذکر شده است که از میان آنها میتوان به کنترل دیابت، تنظیم فشارخون، درمان و پیشگیری از بروز سنگ کیسه صفرا، تقویت سیستم قلب و عروق، تنظیم هورمونهای زنانه و کاهش علائم دوران قاعدگی و یائسگی در زنان و پیشگیری از آسم در کودکان نام برد.
نان چاودار از کجا بخریم
برای خرید نان چاودار میتوانید به فروشگاههای فروش مواد غذایی سالم یا هایپرمارکتها مراجعه کنید. کارگاههای پخت نانهای مدرن و فانتزی نیز گاهی فروشگاه عرضه برای محصولات تولیدی خود دارند و معمولاً نان روگن نیز میفروشند. برای تهیه آرد روگن مرغوب و باکیفیت بالا میتوانید از طریق شمارههای تماس ذکر شده با کارشناسان سایت توسعه تجارت ایلیا ارتباط برقرار نمایید.
نان چاودار چیست
نان چاودار همان نان روگن آلمانی است که فرهنگ پخت و مصرف آن به اکثر کشورهای جهان وارد شده است. قدمت طبخ این نان در کشورهای اروپایی به ۴۰۰ سال قبل از میلاد مسیح برمیگردد. نان چاودار سرشار از فیبر است و خوردن چندتکه کوچک آن باعث سیری سریع میشود. از طرفی فیبر موجود در این نان میزان سوختوساز بدن را بالا میبرد. به همین دلیل نان چاودار را برای کنترل وزن و کاهش چربی بدن استفاده میکنند. حتی در بعضی مقالات گزارش شده است که با خوردن مداوم نان چاودار، چربیسوزی ناحیه شکمی که بسیار پردردسر است، راحتتر میشود.
نان روگن و دیابت
بهقولمعروف ” نان قوت غالب مردم است”. معمولاً افراد یک جامعه در هر سطح درآمدی که قرار داشته باشند، نان را بهعنوان جزئی جداییناپذیر از سفره خود میدانند. اما مصرف نان باعث افزایش قند خون انسان میشود و همین امر تغذیه افراد مبتلا به دیابت را با سختی مواجه کرده است.
خوشبختانه با گسترش فرهنگ استفاده از نان غلات دیگر به جز گندم، بیماران دیابتی نیز میتوانند از مصرف نان در وعدههای غذایی خود بهره ببرند. نان روگن به دلیل شاخص گلیسمی پایینی که دارد بعد از خوردن باعث افزایش قند خون نمیشود و انتخاب بسیار مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت است.
قیمت فروش دانه و آرد روگن
در سایت توسعه تجارت ایلیا، خریداران میتوانند بسته به نیاز خود دانه و آرد روگن را تهیه نمایند. این سایت هم برای مصارف خانگی و در بستهبندی کوچک دانه و آرد روگن را عرضه مینماید و هم برای تولیدکنندگان عمده نان چاودار آمادگی فروش فلهای دانه و آرد روگن را دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان سایت ارتباط برقرار نمایید.