خواص آرد چاودار + قیمت خرید آن از جمله اطلاعات ارزشمند است که به تصمیم گیری صحیح دستاندرکاران صنعت پخت نان در انتخاب آرد مناسب و مغذی کمک شایانی میکند. سایت شرکت توسعه تجارت سبز ایلیا مفتخر است که در بستری مناسب اقدام به جمعآوری و انتشار این اطلاعات مفید کرده است.
نان چاودار بهتر است یا نان جو
چاودار غلهای قدیمی است که از نظر ظاهری شبیه گندم است. آرد چاودار از آرد گندم تیرهتر است و در پخت انواع نان از آن استفاده میشود. آرد چاودار گلوتن ندارد و برای پخت نان چاودار به آرد آن آرد گندم اضافه میکنند. هرچند نان چاودار سنتی از آرد خالص چاودار تهیه میشود.
نان چاودار سرشار از فیبر، پروتئین و ویتامینهای گروه B است. بعد از خوردن نان چاودار سطح انسولین خون خیلی کم افزایش مییابد و همین امر سبب از بروز چاقی جلوگیری میکند؛ همچنین احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش میدهد. نان چاودار به دلیل نداشتن گلوتن مناسب تغذیه افرادی است که دچار بیماری سلیاک هستند.
نان جو نیز جزء نانهای مغذی و پرفایده محسوب میشود. این نان سرشار از فیبر و مواد معدنی است و در کاهش سطح کلسترول مضر خون مؤثر است. اما به دلیل وجود گلوتن در آرد نان جو، مصرف آن برای بعضی از افراد غیرممکن است.
خرید آرد چاودار تهران و سایر شهرها
آرد چاودار از آسیاب دانه چاودار به دست میآید. رنگ آرد چاودار از آرد گندم تیرهتر است و مواد مغذی بیشتری دارد. کربوهیدرات در این نان از تشکیل ماتریکس گلوتن جلوگیری میکند و در نتیجه نان چاودار کمحجمتر است. آرد چاودار در سه نوع سبک، متوسط و تیره به بازار عرضه میشود که تفاوت این سه نوع در میزان سبوس آنهاست. برای خرید آرد چاودار در تهران و سایر شهرهای کشور میتوانید از سایت این مرکز اقدام نمایید.
خریدار آرد روگن
آرد روگن همان آرد چاودار است و روگن نام تجاری این آرد در کشور آلمان است. در کشور آلمان نسبت بهتمامی کشورهای جهان آرد روگن مصرف بیشتری دارد. در ایران نام تجاری این آرد، چاودار است و که به دلیل خواص بسیار موردتوجه خریداران آردهای مغذی قرار گرفته است.
آرد روگن در تهیه نانهای مغذی و بیسکویتهای رژیمی استفاده میشود. خریداران آرد روگن میتواند بسته به میزان آرد موردنیاز خود از مراکز فروش این آرد یا سایتهای معتبر در این زمینه، اقدام به تهیه این محصول کنند.
مضرات و خواص آرد و نان چاودار
نان چاودار بسیار مغذی است و در دسته محصولات فراسودمند قرار میگیرد. کالری کم و فیبر زیاد نان چاودار به کاهش وزن کمک میکند. علاوه بر این فیبر زیاد این نان سبب پیشگیری از بروز سنگ صفرا و افزایش متابولیسم بدن میشود. شاخص گلوکوز در این نان بسیار پایین است و مصرف مداوم آن سبب کنترل سطح قند خون میشود. همچنین کلسترول پایین نان چاودار باعث میشود در اثر گنجاندن آن در سبد غذایی خود به تقویت و سلامت قلبتان کمک ویژهای کنید.
درست است که نان چاودار را بدون گلوتن میخوانند اما به نانهای چاودار مدرن کمی آرد گندم اضافه میکنند تا بافت نان بهتر شود؛ پس اگر به گلوتن حساسیت دارید در مصرف آن بسیار دقت کنید. همچنین چون تاکنون تحقیقات گستردهای در مورد اثر نان چاودار بر زنان در دوران بارداری و شیردهی نشده است، توصیه میشود این افراد از مصرف نان چاودار پرهیز کنند.
نان تست چاودار چیست
نان را میتوان اصلیترین ماده غذایی سفره هر خانواده ایرانی دانست. ازآنجاکه نانهای سنتی کیفیت یکسانی ندارند و میزان هدررفتن آنها زیاد است، ترجیح این است که مصرف نانهای صنعتی رواج بیشتری پیدا کند. ازاینرو امروزه نان تست به یکی از اقلام مورد مصرف مردم تبدیل شده است.
دراینبین تولیدکنندگان نانهای صنعتی میکوشند با تغییر آرد موردنیاز برای پخت نان، محصولات خود را از نظر غذایی ارزشمندتر کنند. نان تست چاودار یک نان صنعتی باارزش غذایی بسیار بالاست که موردتوجه مصرفکنندگان قرار گرفته است. مصرف مداوم نان تست چاودار میتواند در کاهش وزن و جوانسازی پوست و رشد مو مؤثر باشد.
خواص آرد چاودار یا روگن چست + قیمت
آرد روگن با نام تجاری آرد چاودار، از جمله آردهای جدید و فراسودمند در بازار ایران است. این آرد منبع غنی فیبر، فسفر، منیزیوم، روی، آهن، ویتامین B6، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پتاسیم و فولات است. تجمع این همه مواد مغذی در این آرد سبب شده است که خواص پیشگیرانه و درمانی زیادی برای فرآوردههای آرد روگن گزارش شود. کمک به کاهش وزن، پیشگیری از بروز سنگ صفرا، پیشگیری و درمان دیابت نوع 2، تقویت قلب، افزایش متابولیسم بدن، خاصیت ضدالتهابی و پیشگیری از سرطان جزء خواص بیشمار این آرد برشمرده میشوند.
گیاه چاودار در مناطق با آب و هوای مختلف رشد میکند و با خاکهای فقیر هم سازگاری دارد. در نتیجه میتوانیم شاهد افزایش تولید آرد روگن در صنعت باشیم که در کاهش قیمت نهایی آن نسبت به آرد گندم اثرگذار است. برای استعلام قیمت آرد روگن در اوزان مختلف و بهصورت بستهبندی و عمده میتوانید با کارشناسان این مرکز ارتباط برقرار کرده و درخواست مشاوره تخصصی رایگان نمایید.
طرز تهیه نان با آرد چاودار
برای طبخ نان چاودار نیاز به مواد زیر است:
- نصف فنجان آرد چاودار
- زیره سبز، نمک، نشاسته ذرت و مخمر هر کدام نصف قاشق چاییخوری
- دو فنجان آب گرم
- سه فنجان آرد گندم یا آرد جو
در مرحله اول آرد گندم، آرد چاودار، نمک، زیره سبز و مخمر را در یک ظرف با هم مخلوط میکنیم. سپس بهآرامی به آن آب اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیری نرم به دست آید. روی خمیر یک پارچه نخی نمدار میکشیم و اجازه میدهیم ۲ ساعت بماند تا خمیر ورآمده و نان پوک شود.
در مرحله دوم از خمیر چند گلوله کوچک درست کنید و با وردنه هر گلوله را بهصورت ورقههای نازک درآورید. نشاسته ذرت و آب را با هم مخلوط کرده و به مدت ۴۵ ثانیه داخل مایکروویو قرار دهید. ورقههای نازک خمیر را داخل سینی فر بگذارید. حالا مخلوط نشاسته و آب را بر روی نان بمالید. اکنون نان چاودار آماده پختن است. لازم است که نانها به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بمانند (فر باید از قبل به مدت ۵ دقیقه روی دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم شده باشد).
آرد چاودار از کجا بخریم
صاحبان کارگاههای تولید نانهای فانتزی که علاقهمند به اضافهکردن نان روگن به لیست محصولات خود هستند میتوانند با تماس تلفنی از مشاوره رایگان کارشناسان این مجموعه بهرهمند شوند. این مرکز آماده ارائه خدمات به تمام خریداران آرد چاودار چه برای مصرف در صنعت و چه برای مصارف خانگی میباشد.