کارخانه های تولید غذا نیمه آماده با کینوا

کینوا

کارخانه های تولید غذا نیمه آماده به شدت علاقه دارند کینوا را به محصولات خود بیافزایند در ادامه به دلایل این موضوع می پردازیم. یکی از کاربردهای دانه کینوا استفاده از آن در بیشتر محصولات غذایی فضانوردان ناسا در ایستگاه فضایی است چرا که بیشترین انرژی و ارزش غذایی را داشته و در تولید غذای نیمه آماده به کار می‌رود.

حالا با این الگو، استفاده از کینوا در چرخه تولید کارخانه های تولید غذا نیمه آماده وارد شده و علاوه بر ماندگاری بالا، ارزش غذایی زیادی را به غذای نیمه آماده می‌بخشند. دانه کینوا معروف به خاویار گیاهی است و در غذاهای مختلف جایگزین گوشت و پروتئین حیوانی بوده و ماندگاری بالاتری را نسبت به آن دارا است.

بنابراین بهترین گزینه در تهیه و تولید غذای نیمه آماده می‌باشد. شرکت ایلیا در زمینه گسترش استفاده از دانه کینوا در حوزه‌های مختلف پیشرو بوده و استراتژی تحقیق و توسعه در این زمینه را دارا است. ایلیا تولید کننده انواع دانه کینوا و محصولات مشتق شده از آن با برند دانیما در ایران است که دانیما تنها برند دارای سیب سبز سلامت در حوزه کینوا در کشور است. شما می‌توانید جهت کسب اطلاعات لازم در این زمینه با واحد مشاوره ایلیا ارتباط برقرار نمایید.

کینوا

انواع کینوا در ایران

کینوا در دنیا بیش از 3000 واریته مختلف دارد که انواع کینوا رایج در ایران عبارتند از:

ارزش غذایی کینوا بسیار بالا بوده و یک فنجان کینوا که معادل ۱۸5 گرم کینوا (خام یا پخته)، محتوی مواد مغذی زیر است:

  • پروتئین: ۸ گرم؛
  • فیبر: ۵ گرم؛
  • منگنز: ۵۸ درصد میزان موردنیاز روزانه؛
  • منیزیم: ۳۰ درصد میزان موردنیاز روزانه؛
  • فسفر: ۲۸ درصد میزان موردنیاز روزانه؛
  • ویتامین b۹ یا اسید فولیک: ۱۹ درصد میزان موردنیاز روزانه؛
  • مس: ۱۸ درصد میزان موردنیاز روزانه؛
  • آهن: ۱۵ درصد میزان موردنیاز روزانه؛
  • روی (زینک): ۱۳ درصد میزان موردنیاز روزانه؛
  • پتاسیم: ۹ درصد میزان موردنیاز روزانه؛
  • تقریبا ۱۰ درصد میزان موردنیاز روزانه از ویتامین B۱، ویتامین B۲ و ویتامین B۶؛
  • مقدار کمی کلسیم، ویتامین b۳ یا نیاسین و ویتامین E.
  • ·       ۱۸۵ گرم کینوا حدود ۲۲۲ کالری انرژی، ۳۹ گرم کربوهیدرات و ۴ گرم چربی دارد؛
  • کینوا همچنین حاوی مقدار کمی اسیدچرب امگا ۳ است.

امروزه با شناخت خواص مختلف دانه کینوا سعی در استفاده از آن در تهیه انواع محصولات و تنوع محصولات عاری از گلوتن شده به طوریکه استفاده از کینوا در کارخانه‌جات تبدیلی جایگزین آرد گندم و برنج گردید است. کارخانه های تولید غذا نیمه آماده به شدت علاقه مند هستند دانه کینوا را به محصولات تولید خود اضافه نمایند.

کینوا

کاربرد دانه و آرد کینوا در صنایع تبدیلی غذایی

دانه و آرد کینوا در کشور برای مصارف مختلفی از تغذیه، درمان، صنعت و تجارت وارد شده و کارخانه‌جات تبدیلی از آن بعنوان ورودی در چرخه تولید خود استفاده می‌نمایند. برخی از کارخانه‌جات تبدیلی غذایی که از دانه کینوا در ورودی خود استفاده می‌کنند عبارتند از:

وقتی تصمیم به استفاده و ورود آرد و دانه کینوا به چرخه تولید کارخانه‌ های تبدیلی و تولید غذا نیمه آماده با کینوا گرفته می‌شود باید چند نکته مهم در خرید آن بررسی گردد:

  • دانه خوراکی و آرد کینوا قبل از مصرف نیاز به آماده‌سازی دارد و ما به راحتی این آماده سازی را در محصولات وارداتی و صادراتی مشاهده می‌کنیم.
  • در خرید برای کارخانه‌جات تبدیلی به فرآوری شدن دانه طی مراحل بوجاری و ساپونین زدایی دقت کنید تا بصورت کامل صورت گرفته شده باشد و پوسته تلخ و غیر قابل مصرف آن برداشته شده باشد تا دانه پاک شده، با طعم شیرین و بدون مسمومیت تولید شده باشد.
  • در خرید دانه کینوا به ظاهر محصول که باید درشت و یکدست باشد و آرد روشن و با کیفیت باشد تا خرید مطمئن و خوب را تجربه کنید.
  • خرید باید از مرکزی که دارای مجوزهای بهداشتی است صورت گیرد.

برند دانیما از شرکت ایلیا این ویژگیها را دارا است و تنها برند دارای سیب سبز سلامت در کشور در تهیه دانه و آرد کینوا عاری از گلوتن و غیر تراریخته است. شما می‌توانید جهت خرید دانه و آرد کینوا در صنایع تبدیلی غذایی برند دانیما با بخش مشاوره ایلیا ارتباط برقرار نمایید.

کینوا جو دوسر

کارخانه جات تولید غذا نیمه آماده با کینوا

امروزه کینوا در تولید محصولات کارخانه جات تولید غذای نیمه آماده وارد شده و غذای سالم و با ارزش غذایی بالا را در اختیار مصرف کننده قرار می‌دهد. در زیر به برخی از کارخانه جات تولید غذای نیمه آماده با کینوا اشاره می‌نماییم:

  • شرکت های تولید کننده و کارخانجات سوسیس، برگر ، همبرگر، کالباس
  • شرکت های تولید کننده و کارخانجات تولید غذاهای نیمه آماده مثل کنسرو لوبیا، انواع خورش، کتلت، آش و حلیم و…
  • شرکت های تولید کننده و کارخانجات خمیرپیتزا ، پیتزا ،
  • شرکت های تولید کننده و کارخانجات ساندویچ آماده
  • شرکت های تولید کننده و کارخانجات انواع دسر و سالاد

این مجموعه در جهت گسترش این کارخانه‌جات با کینوا بسیار تحقیق و بررسی نموده تا بتوانند کینوا را در چرخه تولید خود وارد نمایند و غذاهای نیمه آماده، رژیمی و سالمی را تولید نموده و به بازار عرضه نمایند. جهت کسب اطلاعات لازم در این زمینه می‌‌توانید از طریق ارتباط با بخش مشاوره ایلیا اقدام نمایید.

کینوا

قیمت دانه کینوا سفید و سه رنگ دانیما

شرکت توسعه تجارت سبز ایلیا تنها تولید کننده کینوا قرمز و سیاه در ایران است. کینوا سه رنگ تولید در این شرکت، از لحاظ دانه بندی بسیار درشت بوده و رنگ درخشان و عالی دارد. همچنین این شرکت چون تولید کننده محصول کینوا در 2000 هکتار در کشور است و فراوری محصول را نیز به طور کامل انجام می دهد، قیمت نهایی عرضه به بازار بسیار مناسب بوده و برای خریداران خرد و عمده به صرفه می باشد. شرکت های بسته بندی و پخش و کارخانه جات نیز بدون محدودیت تامین می توانند با شرکت ایلیا عقد قرارداد نموده و ماهیانه تناژ مد نظر خود را دریافت نمایند.

دانیما تنها دارنده مجوزات بهداشتی دانه و آرد کینوا در ایران

برندهای مختلفی در کشور در حوزه دانه و آرد کینوا مشغول به فعالیت هستند که برند دانیما از شرکت ایلیا یکی از این برندها است. دانیما تنها دارنده مجوزات بهداشتی دانه و آرد کینوا در ایران با سیب سبز سلامت است که گویای محصولاتی با کیفیت، سالم و غیرتراریخته است. شما می‌توانید جهت استعلام قیمت و کسب اطلاعات لازم در این زمینه با واحد فروش ایلیا ارتباط برقرار نمایید.

ارتباط با ما

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *