جهت تهیه دانه کینوا رنگی و سفید از این فروشگاه و دریافت مشاوره رایگان در زمینه تولید و مصرف دانه کینوا، می توانید با بزرگترین فروشگاه دانه کینوا رنگی و سفید در ایران، در ارتباط باشید.
معرفی دانه کینوا
سال 2013 سازمان فائو، دانه کینوا را به عنوان یک غذای ارزشمند برای همه سنین، به جهان معرفی نمود. این سازمان سال 2013 را به نام «سال بین المللی کینوا» نامگذاری کرد و ارزش غذایی دانه کینوا را قابل مقایسه با شیرخشک دانست.
زیرا دانه به عنوان تنها دانه گیاهی حاوی تمام اسیدآمینه های ضروری برای انسان، مطرح شده است. همچنین دانه کینوا دارای ارزش پروتئینی بالایی می باشد. دانه کینوا به اندازه نصف گوشت و دوبرابر گندم و برنج، پروتئین دارد.
ویتامین های گروه B و E و املاح معدنی مفیدی همچون کلسیم، منیزیم، منگنز، فیبر، مس و روی نیز از ریزمغذی های موجود در دانه کینوا هستند. به همین دلیل به دانه کینوا خاویار سبز می گویند.
ارزش غذایی دانه کینوا رنگی
دانه کینوا، از حدود 5000 تا 7000 سال قبل، غذای اصلی مردم جنوب آمریکا را تشکیل می داده است. هم اکنون نیز کشورهای پرو، بولیوی و شیلی، بزرگترین صادرکنندگان دانه کینوا در جهان هستند. البته پس از معرفی سازمان فائو، کشت بذر کینوا و تولید دانه آن در کشورهای مختلفی از جمله ایران، شروع شد.
در سال های اخیر دانه کینوا در مناطق مختلف کشور تولید می شود. همچنین بیش از 100 کشور در جهان بذر کینوا را کشت و مصرف دانه آن را در برنامه غذایی خود قرار داده اند. البته دانه کینوا پس از برداشت به طور مستقیم مصرف نمی شود.
دانه کینوا دارای پوششی صابونی و سمی به نام ساپونین است که باعث همولیز سلول های خونی می شود. بنابراین برای مصرف خوراکی، این پوسته ساپونین دار باید جدا گردد. این کار طی مراحلی انجام می شود که به آن فرآوری دانه کینوا می گویند.
مجموعه ما برای اولین بار در ایران به صورت صنعتی، ساپونین موجود در دانه کینوا را جداسازی می کند. این مجموعه، دانه آماده به طبخ کینوا رنگی و سفید را در مناطق مختلف کشور، عرضه می نماید.
انواع دانه کینوا رنگی و سفید
دانه کینوا درارای 160 واریته و بیش از 66 رنگ در کشورهای مختلف، وجود دارد. به طور کلی دانه کینوا از نظر رنگ، در سه رنگ اصلی سفید، قرمز و سیاه دسته بندی می شود. در کشور ایران دانه کینوا رنگی و سفید تولید می گردند. دانه کینوا رنگی شامل رنگ قرمز و سفید- قرمز می باشد.
تفاوت دانه کینوا رنگی و سفید در زمان طبخ و طعم آن ها است. دانه کینوا سفید به زمان سه دقیقه برای پخته شدن نیاز دارد. دانه کینوا رنگی قرمز 5 تا 6 دقیقه و دانه کینوا رنگی سیاه 9 تا 10 دقیقه زمان نیاز دارند، تا پخته شوند.
مشاوره مصرف در فروشگاه دانه کینوا رنگی
همچنین دانه کینوا سفید طعم خاصی ندارد و میتواند در همه غذاها استفاده شود. مصرف این دانه، هیچ تغییری در طعم اصلی غذا ایجاد نمی کند. دانه کینوا سفید، طعم آن مشابه برنج و ذرت و گندم می باشد.
دانه کینوا رنگی قرمز و سیاه طعم خاصتری در غذاها ایجاد میکنند و برای همه افراد مورد پسند نمی باشد. افرادی که تمایل به تغییر طعم غذا ندارند، می توانند از نوع سفید استفاده نمایند.
البته دانه کینوا رنگی کاربردهای متفاوت دیگری نیز دارند. مثلاً دانه کینوا سیاه به علت طعم تندی که دارد برای تولید انواع شیک ها و نوشیدنی های مالتی در صنعت به کار می رود.
فروشگاه دانه کینوا رنگی
مجموعه ما به عنوان بزرگترین مرکز ترویج کشت بذر کینوا و تولید کینوا رنگی و سفید، با همکاری وزارت جهاد کشاورزی فعالیت می نماید. این مجموعه پس از جمع آوری دانه کینوا باکیفیت، برای اولین بار در ایران دانه کینوا را به صورت صنعتی فرآوری می نماید.
به عنوان اولین مرکز فرآوری و بزرگترین فروشگاه دانه کینوا در ایران، دانه کینوا رنگی و سفید را به صورت آماده به طبخ، عرضه می نماید. مجموعه ما آماده همکاری با رستوران ها، هتل ها، بیمارستان ها، باشگاه ها و انجمن های سلیاک در استان های مختلف کشور می باشد. دانه و آرد مرغوب کینوا به صورت بسته بندی و همچنین عمده در تناژ بالا در اختیار این عزیزان قرار می گیرد.
همچنین کارخانجات صنایع تبدیلی که علاقه مند به تولید محصولات رژیمی هستند، می توانند در زمینه تولید محصولات حاوی دانه کینوا رنگی و سفید، پیشرو باشند. جهت تهیه دانه کینوا رنگ و سفید و استفاده از سایر خدمات این مجموعه، می توانید با بزرگترین فروشگاه دانه کینوا رنگی و سفید در ایران، در ارتباط باشید.
برای کسب اطلاعات بیشتر از راه های ارتباطی زیر استفاده کنید
مهندس مقدم
09156993847
ایمیل quinoa@eliatrade.com