بزرگترین بازار دانه کینوا برای دیابت ، همزمان با توصیه مصرف دانه کینوا برای درمان دیابت و سلیاک ، در رابطه با نحوه کشت بذر و تولید دانه کینوا و وضعیت بازار دانه کینوا مشاوره رایگان ارائه می دهد.
دانه کینوا خاویار سبز
دانه کینوا که شبه غله ای متعلق به خانواده تاج خروس و به تیره اسفناج تعلق دارد ، در سالهای اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است . این دانه که حاوی مواد غذایی زیادی می باشد ، به خاویار سبز معروف است .
دانه کینوا غنی از پروتئین ، انواع ویتامین های گروه B و E ، آنتی اکسیدان و املاح معدنی مفید می باشد . همچنین با عنوان تنها دانه گیاهی که همه اسید آمینه های مورد نیاز انسان را دارد ، مطرح شده است . مصرف دانه کینوا برای تمام گروههای سنی ، اثرات مثبتی بر تامین مواد غذایی مورد نیاز آن ها را دارد .
سازمان فائو ، کیفیت پروتئین دانه کینوا با پروتئین کازئین شیر برابر دانسته است . به این معنی که غنی سازی دانه غلات با دانه کینوا به طور موثری ، باعث افزایش کیفیت پروتئین محصولات غذایی می شود . دانه کینوا یکی از اجزای مواد غذایی مناسب است ، که پروتئین غلات یا حبوبات را تکمیل و تامین می نماید.
تغذیه دانه کینوا برای دیابت
دیابت ، یک اختلال متابولیکی در انسان است . در این بیماری توانایی تولید انسولین در بدن از بین می رود و یا بدن در برابر انسولین مقاوم می شود . بنابراین انسولین تولیدی نمی تواند عملکرد طبیعی خود را انجام دهد .
برنج سفید به سرعت به قندهای ساده در خون تبدیل می شود و قند خون را به میزان قابل توجهی بالا می برد . به همین دلیل بیماران دیابتی نسبت به مصرف برنج سفید محدودیت دارند .
از آنجا که دیابت عامل اصلی مرگ و میر و عوارض در بروز بیماری های اپیدمی است ، تحقیقات مستمر در مورد تولید غذاهایی با فعالیت ضد دیابتی انجام می شود . در تحقیقی انجام شده ، تأثیر هضم گوارشی پروتئین کینوا در رهاسازی پپتیدهای دارای پتانسیل ضد دیابتی مورد بررسی قرار گرفت .
اهمیت دانه کینوا
این پپتیدها توانایی مهار آنزیمهای درگیر در تخریب اینترتین و هضم کربوهیدراتهای رژیمی را نشان دادند . بنابراین ، پروتئین های موجود در دانه کینوا ، نوید دهنده ی غذاهای کاربردی یا کاربردهای مواد مغذی برای کنترل دیابت هستند. بازار انواع دانه کینوا در سراسر کشور رو به توسعه می باشد.
تحقیقات نشان داده است که ، فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در دانه کینوا ، مربوط به هیدروفیل (به عنوان مثال فنل ها ، بتاسیانین ها) و لیپوفیلیک (به عنوان مثال اسیدهای چرب ، توکوفرول ها و کاروتنوئیدها) می باشد.
وجود این مواد مغذی در دانه کینوا ، در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای ناشی از استرس اکسیداتیو ، به عنوان مثال سرطان ، بیماری های قلبی عروقی ، دیابت و چاقی می تواند موثر باشد . تحقیقات نشان داده که نوشیدنی های تولید شده از دانه کینوا ، نیز اثرات ضد دیابتی و ضد فشار خون دارند.
بازار دانه کینوا برای افراد مبتلا به دیابت
در سال های اخیر با افزایش معرفی خواص دانه کینوا ، مصرف دانه کینوا ، روند افزایشی داشته است . به دنبال آن بازار دانه کینوا در ایران ، نیز رونق یافته است . کشت دانه کینوا در ایران نیز در سال های اخیر و در استان های مختلف کشور ، با تولید محصولی باکیفیت همراه است.
جهت بررسی وضعیت بازار دانه کینوا در کشور ، می توانید با مجموعه ما در ارتباط باشید . مجموعه ما در جهت ترویج کشت بذر و تولید دانه کینوا در استان های مختلف ، با وزارت جهاد کشاورزی همکاری می نماید . این مجموعه با ارائه مشاوره رایگان ، کشاورزان عزیز را در تولید دانه کینوا مرغوب و باکیفیت همراهی می نماید .
همکاری در بازار دانه کینوا برای مبتلایان به دیابت
این مجموعه پس از جمع آوری دانه باکیفیت کینوا ، آن را فرآوری می نماید . دانه کینوا در پوسته خود دارای ساپونین است که باید قبل از مصرف جداسازی شود . این مجموعه برای اولین بار در ایران ، اقدام به فرآوری دانه کینوا کرده است . و دانه کینوا آماده به طبخ را به صورت فله در تناژ بالا و بسته بندی عرضه می نماید .
جهت بررسی بازار دانه کینوا در ایران ، می توانید با مجموعه ما تماس بگیرید و از ما مشاوره رایگان دریافت نمایید .
برای کسب اطلاعات بیشتر از راه های ارتباطی زیر استفاده کنید
مهندس مقدم
09156993847
ایمیل quinoa@eliatrade.com