جهت ارتباط با مرکز فروش انواع کینوا ، می توانید با بزرگترین مرکز تولید و فرآوری دانه و آرد کینوا در ایران، تماس بگیرید و از مشاوره رایگان این مجموعه در زمینه تولید و مصرف انواع کینوا بهره مند شوید.
معرفی انواع کینوا
انواع کینوا بومی آمریکای جنوبی و دارای قدمت 5000 ساله می باشند. مردم منطقه آند در آمریکای جنوبی، از هزارا سال قبل، انواع کینوا را به عنوان غذای اصلی استفاده می کردند. انواع کینوا با رنگ های مختلف در این منطقه کاربرد دارویی و غذایی دارد.
طیف رنگی وسیع انواع کینوا به سه رنگ اصلی سفید، قرمز و سیاه دسته بندی می شود. در کشور ایران نیز سه رنگ از انواع کینوا تولید و مصرف می شود. دانه کینوا سفید، قرمز و سفید- قرمز که دارای ارزش غذایی بالایی می باشند. فروش انواع دانه های رنگی کینوا را می توانید در این مجموعه داشته باشید.
دانه های انواع کینوا رنگی و سفید، علاوه بر وجود مواد غذایی مفید برای انسان، به عنوان تنها منبع دارای ترکیب کامل اسید آمینه های ضروری بدن، مطرح شده اند. همچنین به علت تنوع ژنتیکی در انواع کینوا، بذر آن قادر به رشد در اغلب اقلیم ها با شرایط آب و هوایی مختلف می باشد.در حال حاضر بیش از 100 کشور در جهان از جمله مناطق مختلف ایران، انواع کینوا را تولید می نماید. و خانواده های زیادی به مصرف انواع کینوا در برنامه غذایی خود روی آورده اند.
فواید انواع کینوا
همانطور که بیان گردید انواع کینوا شامل دانه های رنگی و سفید کینوا و همچنین آرد کینوا می باشد. اسید امینه های ضروری موجود در انواع دانه کینوا مانند ترکیب پروتئین های شیر و کازئین می باشد و اسید آمینه ضروری لیزین در دانه های کینوا به وفور یافت می شود. انواع کینوا سرشار از انواع پروتئین، ویتامین B2 و E، انواع املاح معدنی مفید مانند کلسیم، فیبر، آهن، پتاسیم، روی و منیزیم می باشند.
همچنین پروتئین موجود در انواع کینوا از غلات بیشتر و از حبوبات کمتر است. دانه کینوا هیستیدین بالاتری از جو، سویا و گندم دارد و تریپتوفان موجود در آن شبیه گندم بوده و از غلات بیشتر است. مصرف انواع کینوا به عنوان غذایی کامل برای تمام گروه های سنی توصیه می شود. و هیچ محدودیتی برای استفاده از آن برای سنین مختلف وجود ندارد. فروش انواع کینوا برای سنین مختلف در این مرکز انجام می شود.
مصرف انواع کینوا علاوه بر کمک به رشد ارگانیسم های بدن، گرما و انرژی بدن را حفظ می کند. فیبر های موجود در انواع کینوا مشابه غلات می باشد و دارای فیبر محلول بالایی می باشند. فیبر های موجود در انواع کینوا باعث جذب اسید های صفراوی و ترکیبات سمی و باعث رشد میکروارگانیسم های روده بزرگ می شود. همچنین باعث کاهش کلسترول خون، بهبود هضم غذا و کاهش شاخص قند خون می گردند.
مرکز فروش انواع کینوا
در سال های اخیر و با معرفی انواع کینوا در جهان، مصرف غذایی انواع دانه و آرد کینوا نیز در میان خانواده افزایش یافته است. سازمان فائو، سال 2013 را به نام سال بین المللی کینوا نامگذاری کرده است. این سازمان هدف از تولید دانه کینوا را تأمین امنیت غذایی مردم جهان عنوان می کند.
و سایر کشورها را به تولید و مصرف انواع کینوا، توصیه می نماید. همزمان با افزایش مصرف انواع کینوا، بازار خرید و فروش بذر، دانه و آرد کینوا نیز رونق یافته است. جهت ارتباط با مرکز فروش انواع کینوا می توانید با ما تماس بگیرید.
مجموعه ما با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در زمینه کشت بذر و تولید انواع کینوا در ایران فعالیت می نماید. این مجموعه با توزیع بذرهای اصل و شناسنامه دار کینوا در اختیار کشاورزان عزیز، دانه های مرغوب و باکیفیت انواع کینوا را تولید می نماید.
همکاری در مرکز فروش انواع کینوا
انواع دانه های کینوا پس از برداشت نیاز به فرآوری دارند. زیرا در پوسته آن ها ماده ای به نام ساپونین وجود دارد که برای انسان سمی است. جداسازی ماده ساپونین طی فرآیند فرآوری از دانه های کینوا، آن ها را به ماده ای خوراکی تبدیل می کند.
این مجموعه به عنوان اولین مرکز فرآوری و بزرگترین مرکز فروش انواع کینوا در ایران، توانسته است محصولی باکیفیت تولید و عرضه نماید. همچنین آماده همکاری با هتل ها، رستوران ها، باشگاه ها، بیمارستان ها و انجمن های سلیاک در زمینه توزیع دانه و آرد کینوا، در تمام استان های کشور می باشد.برای اطلاع از کلیه خدمات این مجموعه می توانید با ما در ارتباط باشید.