سایت اینترنتی عمده کینوا جدید در کشور شما را در انتخاب بهترین مواد تغذیه ای در ایران راهنمایی می کند.
معرفی گیاه کینوا
دانه کینوا از گیاهی به همین نام به دست می آید. گیاه کینوا با هدف تولید دانه کشت می شود، البته برخی از ژنوتیپ های کینوا نیز برای تولید علوفه کشت و کار می شوند. دانه کینوا متعلق به خانواده تاج خروس و زیرخانواده اسفناج است و ظاهر آن مشابه گیاه سلمه تره می باشد.دانه کینوا توسط سایت اینترنتی کینوا عمده در سراسر کشور عرضه می شود.
دانه کینوا بومی کشورهای بولیوی، پرو و شیلی در آمریکای جنوبی می باشد، به گونه ای که طی هزاران سال غذای اصلی مردم این مناطق بوده است. به علت ارزش غذایی بالا، دانه کینوا در بین آن ها به خاویار سبز معروف است.
دانه کینوا
سازمان خواروبار جهانی (فائو)، با هدف تأمین امنیت غذایی و مبارزه با فقر، به ترویج کشت و تولید دانه کینوا پرداخت. این سازمان با همکاری کشورهای تولید کننده، سال 2013 را «سال بین المللی کینوا» نامگذاری کرد. در حال حاضر بیش از 100 کشور جهان، بذر کینوا را کشت و دانه آن را تولید می نمایند. کشور ایران نیز در سال های اخیر، به تولید دانه کینوا پرداخته است. سایت اینترنتی دانه کینوا ، این محصول را به صورت عمده در اختیار علاقه مندان قرار می دهد.
دانه کینوا، دارای وزن هزاردانه کمی بوده و بسیار ریز می باشد. بیش از 66 رنگ برای دانه کینوا در جهان گزارش شد است. سه رنگ سفید، قرمز و سفید- قرمز از دانه کینوا در ایران تولید می شود. و رنگ های سفید، قرمز و سیاه کینوا، رنگ های تجاری آن می باشند.
دانه کینوا به صورت تازه خوری، پخته و در انواع غذاهای ایرانی استفاده می شود. طعم دانه کینوا مشابه گندم و ذرت بوده و استفاده از آن در انواع غذاها، طعم اصلی غذا را تغییر نمی دهد. بلکه ارزش غذایی و مواد مغذی موجود در آن غذا را نیز افزایش خواهد داد. آرد کینوا نیز برای تهیه انواع نان، کیک، بیسکویت و برای تهیه غلات صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد.
ارزش غذایی دانه کینوا عمده
افرادی که دارای بیماری متابولیکی سلیاکی هستند، نمی توانند گلوتن موجود در دانه غلات را هضم کنند. بنابراین باید رژیم های غذایی خاصی را رعایت نموده که بعضا باعث کمبود یک سری مواد در بدن می شود. دانه کینوا علاوه بر داشتن مواد مغذی ارزشمند، فاقد گلوتن بوده و غذایی مناسب برای بیماران سلیاکی می باشد.اطلاعات لازم در این زمینه در سایت اینترنتی کینوا عمده موجود است.
افرادی که سعی در کاهش وزن دارند در کنار افزایش ورزش، میزان غذای مصرفی خود را نیز باید تغییر دهند. دانه کینوا با داشتن میزان 3 درصد نشاسته و وجود گرانول های نشاسته ای بسیار کوچک نه تنها نیاز بدن را به نشاسته تامین می کند، بلکه اثرات چاق کنندگی نیز ندارد.
موجود در دانه کینوا از گندم سویا و جو بیشتر است و خورن این گیاه را برای کودکان و نوجوانان امری ضروری می باشد. همچنین آلبومین و گلوبولین که جزو پروتئین های ذخیره ای هستند نیز در دانه کینوا به فراوانی یافت می شوند. این پروتئین ها عامل ضد فشار خون بوده و برای افراد سالمند و افراد دارای بیماری های قلبی درمان طبیعی و بدون ضرری محسوب می شود.
فیبر و املاح کینوا
فیبر موجود در دانه کینوا بسیار بالا بوده و همین امر باعث ظرفیت بالای نگه داری آب می شود که باعث جذب اسید های صفراوی و ترکیبات سمی می شود. این فیبر ها با تنظیم عملکرد باکتری های روده کارکرد روده را بهبود بخشیده از سرطان روده جلوگیری می کند. همچنین باعث کاهش کلسترول و بهبود هضم غذا و همچنین کاهش شاخص قند خون می شود.
کمبود آهن و کمبود مس از عوامل تاثیر گذار در ایجاد کم خونی هستند. دانه کینوا هر دوی این عناصر را به میزان کافی دارد و مصرف آن می تواند بسیاری از نیاز های دیگر بدن را نیز رفع کند. دانه کینوا یک ماده ی غذایی مناسب برای قرار گرفتن در برنامه ی غذایی خانواده ها می باشد.
سایت اینترنتی عمده کینوا در کشور
در سال های اخیر کشت بذر کینوا و تولید دانه کینوا در کشور رو به افزایش بوده است. دانه کینوا با کیفیت بسیار مناسب در استان های مختلف کشور تولید می شود. و استفاده از دانه کینوا در سبد غذایی خانواده ها، نیز روند افزایشی داشته است.
مجموعه ما با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در جهت ترویج کشت بذر و تولید دانه کینوا در کشور، فعالیت می نماید. این مجموعه با همکاری کشاورزان عزیز در استان های مختلف کشور، دانه کینوا جدید و با کیفیت را در کشور تولید می کند. این مجموعه پس از تولید دانه کینوا در داخل کشور، برای اولین بار در ایران، اقدام به فرآوری دانه کینوا نموده است.
این مجموعه راه اندازی سایت اینترنتی ، علاوه بر معرفی دانه کینوا، خواص و مشاوره تولید و مصرف آن، به صورت خرده فروشی و عمده دانه کینوا در کشور عرضه می نماید. همچنین به اشتغال زایی، بومی سازی تولید دانه کینوا در داخل کشور، فرآوری و تولید دانه آماده به طبخ کینوا، تولید آرد کینوا و فرآورده های کینوا در داخل کشور کمک می نماید.
همکاری در سایت اینترنتی کینوا عمده
مجموعه ما آماده همکاری با هتل ها، رستوران ها، باشگاه ها، بیمارستان ها، انجمن های سلیاکی و شرکت های صنایع تبدیلی در زمینه ارائه دانه باکیفیت کینوا در استان های مختلف کشور می باشد. دانه کینوا سفید و رنگی (قرمز و سیاه) که توسط مجموعه ما تولید و فرآوری می شود، به صورت عمده وخرد از طریق سایت اینترنتی کینوا در اختیار متقاضیان عزیز قرار می گیرد.
برای اطلاع از کلیه خدمات مجموعه ما و تهیه دانه و آرد باکیفیت کینوا که در داخل کشور تولید شده است، می توانید با ما تماس بگیرید.