برای فروش اینترنتی بذر کینوا در ایران و آگاهی از خاصیت آن می توانید با کارشناسان مجرب این مجموعه ارتباط بگیرید.
اهمیت گیاه کینوا
بذر گیاه کینوا در ایران با ارزش غذایی بالا، دارای انواع املاح، ویتامین ها و اسید آمینه های ضروری برای بدن انسان می باشد. ارزش غذایی بالای آن به قدری اهمیت دارد که فائو ارزش غذایی آن را با شیر خشک مقایسه کرد، و اعلام نمود که دانه کینوا می تواند جایگزین برنج شده و سوء تغذیه جهان را ریشه کن نماید.
سال 2013 را به نام بذر کینوا نامگذاری کرد. در حال حاضر بذر این گیاه در کشورهای مختلف و از جمله ایران کشت می شود و عملکرد بالایی نیز به همراه دارد.
خواص دانه و بذر کینوا
1- ارزش زراعی بذر کینوا
گیاه کینوا، مقاوم به شوری و خشکی خاک بوده و به مناطق خشک و شور سازگاری دارد. فائو اعلام کرده است که این گیاه توانایی رشد در زمین های زراعی فقیر را دارا می باشد. دوره رشد این گیاه کوتاه مدت (حدود صد روز) و نیاز آبی کمی دارد. بذر کینوا در ایران در خاک های شنی- لومی رشد می کند و در تناوب زراعي غلات به منظور كنترل علف هرز و بيماريها توصيه شده است.
در سال های اخیر با ورود بذر کینوا در ایران، کشت این گیاه در استان هایی که با بحران کم آبی روبه رو بوده اند بسیار رضایت بخش بوده و حتی عملکرد و سودآوری آن نسبت به برخی غلات متداول دوبرابر گزارش شده است. در حال حاضر در بیش از 100 کشور دنیا و در اکثر مناطق ایران، گیاه کینوا مورد زراعت قرار گرفته است.
2- ارزش غذایی دانه و بذر کینوا
به اعلام فائو، دانه کینوا، تنها محصولی است که دارای تمام اسیدآمینه ای ضروری برای بدن انسان است. دانه این گیاه ارزشمند دارای املاح آهن، کلسیم، فسفر، روی، منگنز و سلنیم، همچنین دارای انواع ویتامین های B، ویتامین A، E، D و K می باشد.
دانه کینوا با داشتن نشاسته ی غلات و پروتئین حبوبات و با داشتن املاح معدنی و ویتامین های مختلف، می تواند جایگزین بسیاری از مواد غذایی شود.
پروتئین دانه کینوا از غلات مشابه و رایج بالاتر است و همین امر باعث تمایز آن می شود. دانه کینوا، طعم غریبه ای با ذائقه ایرانی ها نداشته بلکه به راحتی با ذائقه آن ها سازگار می شود. در تمامی سوپ ها، انواع سالاد ها قابل استفاده بوده و می تواند مانند برنج نیز طبخ شود.
کشورهای مختلف از آرد آن برای تهیه انواع نان، کیک، شیرینی و بیسکویت استفاده می شود. دانه و گیاه کینوا حدود 5000 سال است که به طور مدوام غذای اصلی مردم آمریکای جنوبی بوده، به علت ارزش غذایی بالا در بین مردم آنجا به خاویار گیاهی معروف است.
3- ارزش دارویی دانه و بذر کینوا در ایران
گیاه کینوا فاقد گلوتن بوده و برای بیماران سلیاک، غذایی مناسب و خوش خوراک می باشد. دیابت نوع 2 را کنترل می کند و به گفته فائو تنها گیاهی است که همه اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن را دارا است.
دانه کینوا دارای فیبر بسیار بالایی است، در نتیجه باعث بهبود کارکرد باکتری های روده می شود و برای پیشگیری از سرطان های دستگاه گوارش و کولون بسیار مفید است.
پروتئین های موجود در دانه کینوا بسیار به شیر شباهت دارد و فرآورده های حاصل از دانه کینوا، برای نوزادانی که نمی توانند از شیر مادر استفاده کنند، می تواند جایگزین شیر خشک شود.
استفاده از محصولات فرآوری شده کینوا و همچنین دانه آن ، نه تنها هیچ محدودیتی برای کودکان و نوجوانان، مادران شیرده و سالمندان نداشته بلکه تا حد زیادی به بهبود بیماری های قلبی- عروقی، فشار خون، چربی خون و کلسترول کمک می کند.
فروش اینترنتی بذر کینوا در ایران
در حال حاضر دو نوع بذر کینوا در ایران خرید و فروش شده و مورد زراعت قرار گرفته است. گیاه کینوا با دانه سفید با نام علمی تیتیکاکا و نوع دیگر این گیاه با نام علمی ساجاما، دو نوع مورد زراعت در ایران هستند که نوع دانه سفید عملکرد بالاتری دارد. برای خرید اینترنتی بذر کینوا می توانید با مجموعه ما در ارتباط باشید.
این مجموعه با همکاری از وزارت جهاد کشاورزی و با هدف ترویج زراعت بذر کینوا در ایران راه اندازی شده است. بذرهای اصل در اختیار زارعین عزیز قرار می دهد. به علاوه برای دستیابی به عملکردی مطلوب، در تمام مراحل زراعت، به صورت تخصصی و کاملاً رایگان به علاقه مندان مشاوره می دهد.