دانه های کینوا تولید شده در این مجموعه دارای خلوص بسیار بالایی بوده و طعم بسیار خوبی دارند. دانه های کینوا به دلیل ریز بودن قابل استفاده در روش های آسیابانی رایج در کشور نیست. در واقع با دستگاه های آرد موجود در کارخانه های آرد کشور نمی توان دانه کینوا را آرد کرد. زیرا پروتئین، کربوهیدرات، فیبر و مواد غذایی با ارزش در آن به دلیل بالا رفتن دما می سوزد و از بین می رود و تبدیل به یک پودر بی خاصیت می شود.
شرکت توسعه تجارت سبز ایلیا با ساخت دستگاه آسیابانی بسیار ویژه توانسته است دانه های کینوا را با حفظ ارزش غذایی آسیاب کند. این روش آرد برای اولین بار در کشور ارائه شده است و محصول تولیدی آن قابل استفاده برای همه کارخانه های صنایع غذایی و تولید محصولات رژیمی و بیکری می باشد.
برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه تولید آرد کینوا مراجعه کنید.
علاقه مندان و شرکت هایی که محصول آرد کینوا پروتئینی را در حجم تناژ و عمده سفارش دارند می توانند با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشند.