میدانستید نان جو دوسر نهتنها برای رژیم لاغری منع مصرف ندارد بلکه مفید و سازگار با آن نیز میباشد؟جو دوسر به اشکال گوناگونی مصرف میشود، نان با آرد جو دوسر یکی از این موارد است. پخت نان با آرد جو دوسر به علت دارا بودن پروتئین زیاد، ارزش غذایی بالایی دارد.
علاوه بر آن، فیبر موجود در این نان منجر به کاهش میزان تری گلیسیرید و قند خون میشود. همچنین به دلیل وجود فیبر بالا سبب افزایش مدتزمان سیری در مصرفکننده، کاهش اشتها و تقویت رژیم لاغری میشود واحد های صنعتی و کارگاهی تولید انواع نان رژیمی می توانند برای مشاوره و خرید و فروش آرد با کیفیت جو دوسر ایرانی و وارداتی با قیمت بسیار مناسب با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشند.
.
طرز تهیه آرد جو دوسر
برای تهیه آرد جو دوسر ابتدا باید در نظر داشته باشید که از جو دوسر بدون طعم استفاده کنید تا مزه آرد را تحت تأثیر طعم دیگری قرار ندهد. در مرحله بعد، برای آسیاب جو دوسر میتوانید از دستگاههای آسیاب برقی خانگی یا آسیابهای دستی کاملاً تمیز شده استفاده کنید.
توجه داشته باشید که آسیاب جو دوسر کمی زمانبر است و برای به دست آوردن یک آرد یکنواخت باید حوصله کافی به خرج دهید. پس از تهیه باید آرد را در یک ظرف دردار کاملاً تمیز و خشک و در مکانی خنک قرار دهید و از نگهداری آن در درازمدت (بیشتر از 3 ماه) نیز جلوگیری کنید زیرا آرد جو دوسر به شدت تحت تأثیر شرایط محیطی قرار گرفته و طعمش تغییر می کند. از آرد جو دوسر برای تهیه انواع شیرینی و کوکی، نان، حریره و دسر و… استفاده میشود.
نان با جو دوسر برای لاغری
تهیه نان از آرد جو دو سر به علت دارا بودن پروتئین زیاد، ارزش غذایی بالایی دارد و علاوه بر آن، فیبر موجود در این نان منجر به کاهش میزان تری گلیسیرید و قند خون میشود. همچنین در سبوس جو دوسر به دلیل وجود فیبرهای محلول و جذب زیاد آب، سبب افزایش مدتزمان سیری در مصرفکننده، کاهش اشتها و تقویت رژیم لاغری میشود.
میتوانید برای اینکه سرعت هضم غذای خود را کاهش دهید تا مدتزمان بیشتری در بدنتان باقیمانده و تجزیه شود از نان جو دو سر برای لاغری استفاده کنید. نان جوی دوسر سرشار از ترکیبات مغذی مثل کربوهیدراتها و فیبرهای مفید مثل بتاگلوکان میباشد و پروتئین موجود در آن نیز همراه با ویتامینها و آنتیاکسیدانها و مواد معدنی یک منبع کامل برای فرد مصرفکننده میباشند که تمام احتیاجات تغذیه آن را فراهم میکند.
درواقع این بتاگلوکان موجود در جو دو سر هست که بهعنوان یک فیبر محلول که با افزایش زمان هضم غذا و خالی نشدن معده باعث میشود مصرفکننده مدتزمانی طولانیتری احساس سیری کند همچنین این فیبر محلول کمک زیادی به کاهش چربیهای اطراف شکم و پهلوها میکند.
همچنین طی بررسیهایی که انجامشده است نشان میدهد که بتاگلوکان باعث افزایش ترشح نوعی هورمون در روده میشود که منجر به پایین آمدن مصرف کالری در فرد میشود درنتیجه فرد را از احتمال چاقی دور نگه میدارد.
طرز تهیه نان رژیمی با جو دوسر
بهطورمعمول، نانهای جو موجود در بازار خالص نبوده و علاوه بر آرد جو دارای آرد گندم نیز میباشند. اگر تمایل به تهیه نان جو خالص دارید میتوانید با روشی آسان آن را پخت کنید.
مواد اولیه برای تهیه نان جو رژیمی؛ آرد جو یا جو دوسر، آب، نمک و مایهخمیر (خمیرترش)
مواد اولیه را باهم مخلوط کنید به مقادیری که ترکیب نهایی به غلظت کافی برسند. پسازآن که خوب هم زدید مدتی فرصت دهید تا خمیر مقداریترش شود و مجدد هم بزنید سپس خمیر را در قالب یا سینی که از قبل کمی چرب شده بود بریزید و در حرارت متوسط فر یا اجاقگاز قرار دهید.
میتوانید بهدلخواه ادویههای دیگری نیز به خمیر اضافه کنید. واحد های صنعتی و کارگاهی تولید انواع نان رژیمی می توانند برای مشاوره و و خرید و فروش آرد با کیفیت جو دوسر ایرانی و وارداتی با قیمت بسیار مناسب با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشند.
نان خشک با جو دوسر
نان جو دوسر خشک همان خاصیتهای نان جو دوسر را با زمان ماندگاری بیشتر دارد و باعث کاهش کلسترول و تقویت سیستم قلبی و عروقی و پیشگیری یا درمان بیماریهایی مثل دیابت، چربی خون و حتی سرطان میشود. به روشهای خانگی و بسیار راحت، مثل قرار دادن نان جو دوسر در معرض باد مستقیم، نور خورشید یا استفاده از خنککنندههای هوا میتوانید نان جو دوسر خشک تهیه کنید.
طرز تهیه نان سبوسدار با جو دوسر
با جدا کردن سبوس از گندم در نان های کشور شاهد کمبود فیبر، مواد معدنی و ویتامین ها هستیم. با این حال مصرف آرد های سبوس دار نیز به خاطر وجود اسید فیتیک موجود در آن ها موجب عدم جذب عنصر های ضروری بدن مثل کلسیم آهن و روی می شود.
پس مصرف نان هایی که با آرد ترکیب شده از گندم و غلات دیگر تهیه شده باشند،یکی از روش های مصرف نان های حاوی ترکیبات ضروری و لازم بدن می باشد. نان جو سبوسدار به علت اینکه حاوی فیبر بالایی میباشد پس گزینه بسیار مناسبی برای رژیمهای لاغری محسوب میشود.
برای تهیه این نان مطابق با دستور به اینگونه عمل میکنیم؛ بهاندازه یک پیمانه شیر ولرم را با دو قاشق کوچک شکر و خمیرمایه مخلوطکنید سپس به خمیرمایه فرصت دهید تا به عمل آید (حدود یک ساعت) پسازآن یکسوم پیمانه روغن و یک پیمانه سبوس جو و آرد گندم را به ترکیب افزوده و پسازاینکه خوب ترکیب کردید روی ظرف را بپوشانید و حدود یک ساعت زمان دهید تا خمیر حجم بگیرد.
سپس خمیرها را بهاندازه دلخواه برش دهید، در قالب یا سینی مخصوص پخت قرار داده و برای حجم بیشتر بازهم روی برشهای خمیر را در مدتزمان یکسان با دفعات قبل بپوشانید پسازاین زمان، روی برشهای خمیر را با کره یا زرده تخممرغ آغشته کنید و در فر قرار دهید.
طرز تهیه نان خشک شویدی با جو دوسر
نان جو خشک علاوه بر نقش مؤثر پیشگیریکنندهای که در دیابت و بیماریهای قلبی و عروقی دارد باعث افزایش عملکرد سیستم گوارشی نیز میشود. شوید نیز تأثیر قابلتوجهی در سهولت هضم غذا، تقویت سیسنم ایمنی بدن، تنظیم میزان قند خون و خواص ضدالتهابی دارد پس ترکیب این دو با یکدیگر نان جو خشک شویدی را به یک منبع بسیار مغذی تبدیل میکند.
برای تهیه نان جو خشک شویدی: ابتدا آرد جو، سبوس جو، آرد گندم و آب را همراه با کمی نمک مخلوط کنید و سپس روغن مایع به ترکیب اضافه کنید. به خمیر بهدستآمده شوید اضافه کنید و پس از برش آنها به قسمتهای دلخواه، داخل فر با دمای بالا قرار دهید. میتوانید علاوه بر شوید از سایر افزودنیهای دیگر مثل انواع مغزی جات یا سبزیهای معطر بهدلخواه استفاده کنید.
خرید و فروش آرد جو دوسر
شرکت توسعه تجارت سبز ایلیا یکی از شرکت های پیش رو در زمینه تولید و واردات محصولات فراسودمند در کشور می باشد. این شرکت دانه و آرد جو دوسر را با کیفیت بسیار عالی در بسته بندی هایی کیلویی و فله به صورت تناژ در اختیار کارخانه جات صنایع تبدیلی، شرکت های پخش، فروشگاه ها و هایپر مارکت های سطح کشور قرار می دهد.
بیمارستان ها، باشگاه های بدنسازی و سایر مجموعه های و مصرف کننده گان می توانند برای خرید و فروش دانه ، پرک و آرد جو دوسر به صورت بسته بندی خانگی و یا تناژ می توانند با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشند.