انواع کینوا فروشی ویژه فروشگاه های اینترنتی

کینوا

انواع کینوا فروشی ویژه فروشگاه های اینترنتی توسط کدام مجموعه تامین می گردد؟ کینوا یک شبه غله با  ۵۰۰۰ قدمت است که بومی آمریکای جنوبی می باشد. برنج کینوا سرشار از مواد مغذی و پروتئین ها است. پروتئین موجود در دانه کینوا از نظر کمی و کیفی نسبت به غلات مشابه برتری دارد.

کینوا جایگزین مناسبی برای برنج است. سال ۲۰۱۳  از سوی سازمان فائو به نام سال کینوا نام گرفت، این سازمان کشور ها را تشویق به کاشت و استفاده از دانه کینوا نمود. در حال حاضر انواع کینوا، به ویژه در فروشگاه های اینترنتی داخل کشور موجود و آماده عرضه است. محصولاتی که در فروشگاه های اینترنتی به فروش می رسد میتواند دانه کینوا باشد و یا  انواع محصولات به دست آمده از کینوا نظیر آرد، ادویه، سویق و … .

انواع کینوا در ایران

دانه کینوا یک شبه غله از تیره اسفناج است. از نظر متخصصین کینوا سالم ترین غله دنیا برای سلامتی انسان است. کینوا طعم مطبوعی دارد و برای استفاده روزمره مناسب است. ساپونین موجود روی دانه کینوا که تلخ مزه و سمی است باید قبل از مصرف جدا شود. ساپونین که یک ترکیب گلیکوزیدی است روی قسمت خارجی دانه قرار گرفته است. البته ساپونین دارای اهمیت صنعتی و تجاری است و در تهیه صابون کاربرد فراوانی دارد.

کینوا یا خاویار گیاهی یا برنج کینوا دارای ۱۶۰ واریته با رنگ های متفاوت می باشد که در ۳ رنگ اصلی قرمز، سفید و سیاه تقسم بندی شده است. در ایران برنج کینوا در رنگ های سفید و قرمز و سیاه وجود دارد. دانه سفید کنیوا بیش ترین تولید و مصرف را نسبت به دو رنگ دیگر کینوا یعنی قرمز و سیاه دارد. کنیوا سفید طعم خاصی ندارد و برای کسانی که می خواهند کینوا را مصرف کنند ولی تمایل به ایجاد طعم خاصی در غذا ندارند، مناسب است. دانه کینوا سفید را در همه غذا ها می توان استفاده کرد.

زمان لازم برای پخت دانه سفید ۳ دقیقه است. دانه سفید کینوا دارای پوست نازک تری نسبت به نوع قرمز و سیاه است. کنیوا سفید نسبت به کنیوا قرمز و‌ مشکی بافتی نرم تر دارد. دانه قرمز از نظر ارزش غذایی مانند دانه کنیوا سفید است ولی از نظر آنتی اکسیدان غنی تر است. کینوا قرمز زمان بیشتری نسبت به کینوا سفید برای پخت لازم دارد و ۵ تا ۶ دقیقه برای پخت، کافی است. دانه قرمز بعد از پخت سفتی خود را حفظ کرده و‌ مناسب برای تزئین سالاد است.

کینوا سیاه ۹ تا ۱۰ دقیقه زمان برای پخت لازم دارد. دانه سیاه همانند دانه قرمز بعد از پخت سفت خواهد بود، میزان آنتی اکسیدان موجود در کینوا سیاه از دانه کینوا سفید بیشتر و از کینوا قرمز کمتر است. این رنگدانه به صورت ویژه در صنعت نوشیدنی و‌ تولید مالت کاربرد دارد. دانه قرمز و سیاه طعم خاص تری دارند و مورد پسند همه افراد نمی باشند. دانه کینوا در سه رنگ را می توان برای انواع غذا های ایرانی و فرنگی، انواع سالاد، سوپ، دسر و … استفاده نمود. انواع دانه کنیوا در هر ۳ رنگ در فروشگاه های اینترنتی و مراکز فروش موجود در شهر ها قابل ارائه است.

کینوا

فروشگاه های خریدار کینوا

کینوا سرشار از فیبر است، مصرف مقادیر کافی فیبر باعث بهبود سلامتی و رفع بیماری های گوارش از جمله یبوست، فشار خون بالا، کلسترول بالا و … می شود. کینوا سطح بالایی از پروتئین را دارا است و در بین غلات مشابه مانند جو، ذرت، برنج و … میزان پروتئین بیشتری دارد و از جهت میزان پروتئین مشابه گندم است. کینوا سرشار از امگا ۳ و امگا ۶ است. همچنین کنیوا غنی از املاح معدنی همچون کلسیم، فسفر، آهن و … می باشد.

کینوا با توجه به خواص سلامتی زیادی که دارد مورد توجه ویژه فروشگاه های اینترنتی و مراکز فروش محصولات سالم قرار گرفته است. این فروشگاه ها می توانند در زمینه های مختلفی نظیر محصولات مربوط به بیماران سلیاکی، دیابت، فشارخون، رژیم گیاه خواری، رژیم لاغری، محصولات مربوط به باشگاه های بدنسازی و … فعالیت کنند. این فروشگاه ها از خریداران اصلی کینوا و محصولات آن نظیر آرد کینوا، ادویه کینوا و … هستند و مجموعه ما آمادگی لازم برای همکاری و عقد قرارداد برای فروش کینوا به صورت خرد و عمده  را دارا است.

کینوا قرمز فروشی

دانه کینوا دو لپه ای، نشاسته ای است و یک غله حقیقی محسوب نمی شود و یک شبه غله است. دانه کینوا یا خاویار گیاهی دارای ۱۶۰ واریته است. همچنین این محصول در سه رنگ اصلی قرمز، سفید و سیاه دسته بندی می شود. کینوا قرمز یکی از ۳ رنگ اصلی دانه کینوا است. دانه کینوا قرمز زمان ۵ تا ۶ دقیقه ای برای پخت نیاز دارد. کینوا قرمز (برعکس کینوای سفید که طعم خاصی ندارد) در غذا طعم خاصی ایجاد می‌کند و مورد پسند همه افراد نیست. در این مجموعه کینوا قرمز فروشی که کیفیت های لازم را دارا است تولید و عرضه می شود. برای دریافت اطلاعات لازم جهت خرید کینوا قرمز در شرکت ایلیا، با کارشناسان فروش مجموعه تماس حاصل فرمایید.

کینوا

کینوای ۳ رنگ غیر تراریخته

به محصولاتی که  دچار دستکاری ژنتیکی در آزمایشگاه شده باشند تراریخته می گویند. در این فرایند ویژگی خاصی در محصول ایجاد یا خصوصیتی از آن حذف می شود که این تغییر به صورت طبیعی در محصول رخ نمی دهد. محصولاتی که در طول فرایند تولید (کاشت، داشت، برداشت) هیچ فرایند شیمیایی بر روی آن ها به کار برده نشده و کاملا طبیعی باشند، محصولات غیر تراریخته نام دارند. محصولات تراریخته دارای عوارض پیش بینی نشده هستند که می ‌توانند سلامت انسان و محیط زیست را به خطر بیاندازند. در بسیاری از کشورها مصرف محصولات تراریخته برای گروه های حساس از جمله زنان باردار و کودکان ممنوع است.

کینوا ۳ رنگ تشکیل شده از مخلوط کینوا قرمز، سیاه و سفید است. دانه کینوا سفید طعم خاصی در غذا ایجاد نمی کند. کینوا قرمز و سیاه طعم خاصی تری دارند. شرکت ایلیا اولین شرکت تولید کننده کینوا سه رنگ به صورت غیر تراریخته در کشور است. لازم به ذکر است تمامی محصولات تولید شده در شرکت ایلیا غیر تراریخته هستند و فرایند تولید آن ها به صورت طبیعی رخ داده است. شرکت ایلیا آماده همکاری ویژه با فروشگاه های اینترنتی، مراکز درمانی، انجمن های دیابت و سلیاک و … می باشد.

تماس با ما

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *