برای اطلاع از محل فروش آرد کینوا و ویژگی های بدون گلوتن آن با ما همراه باشید. افراد مبتلا به دیابت و سلیاک در جهت مصرف انواع موادغذایی به دلیل حساسیت و شرایط سلامتی بدنیشان در مضیقه هستند چرا که امکان استفاده از هر ماده غذایی را ندارند. گلوتن مادهای موجود در اکثر غلات است که برای این دسته از بیماران مصرف آن خطرناک است.
لذا آنها از مصرف انواع موادغذایی به دلیل وجود گلوتن در آن، محرومند. امروزه با شناخت دانه شبه غله کینوا که خاصیت بدون گلوتن بودن را دارد، مصرف این شبه غله محصولی ثابت در سبد خرید این بیماران است.
متاسفانه مصرف نان، بیسکویت، شیرینی، ماکارونی، پاستا، کیک و انواع دسر به دلیل وجود گلوتن در مواد تشکیل دهده این محصولات موجب شده است تا افراد حساس به گلوتن نتوانند از آنها استفاه نمایند.
واقعیت این است که برای این دسته از افراد دنیای مزهها بسیار محدود و حسرت آور است اما خوشبختانه با پشرفت تکنولوژی با تبدیل دانه کینوا به آرد کینوا این نیاز برطرف گشته است و این افراد نیز میتواند از آرد کینوا برای تهیه انواع شیرینیجات و دسرها استفاده نمایند.
در ایران نیز آرد کینوا بدون گلوتن موجود است و این افراد میتوانند با مراجعه به محل فروش آرد کینوا بدون گلوتن از آن استفاده نمایند. بزرگترین محل فروش و مرکز پخش آرد کینوا بدون گلوتن در ایران شرکت توسعه تجارت سبز ایلیا است که در اقدامی برای افراد مبتلا به سلیاک یارانه ویژه در نظر گرفته است.
شما میتوانید از طریق مراجعه به وب سایت شرکت و برقراری ارتباط با کارشناسان و مشاورین شرکت، اطلاعات لازم در این زمینه را کسب نمایید. این شرکت انواع دانه و آرد خالص کینوا فاقد گلوتن را بصورت عمده و خرد در کلیه استانها توزیع و پخش نموده است.
آرد کینوا چگونه تولید می شود
در کارخانه تولید آرد کینوا توسعه تجارت سبز ایلیا، تولید دانه توسط خود شرکت از طریق دادن بذر کینوا به کشاورزان آغاز شده و سپس بعد از تولید دانه و حذف مواد زائد، این دانه فرآوری می شود و بصورت مکانیزه به آرد خالص تبدیل میگردد.
تمام مراحل تولید این ارد زیر نظر کارشناسان بوده و بصورت کاملا بهداشتی بستهبندی میگردد. انجمنهای سلیاک و دیابت در سراسر کشور جهت استفاده از این آرد شرایط ویژهای دارند و این محصول با امتیازات خاص در اختیار آنان قرار میگیرد.
هایپرمارکتها ، کارخانجات صنایع تبدیلی ، مراکز تولید فرآوردههای آردی ، رستورانها ، هتلها و انجمنهای سلیاک و دیابت و مراکز عرضه و توزیع محصولات سالم و بدون گلوتن می توانند آرد خالص کینوا با کیفیت بالا و قیمت فروش مناسب را بهصورت تناژ از این مجموعه تهیه نموده و از خدمات ویژه ما استفاده کنند .
اگر شما تمایل به تهیه این آرد در خانه دارید میتوانید مطابق مراحل زیر پیش روید:
- دانههای خشک و خام کینوا را درون مخلوط کن ریخته و آنها را آسیاب کنید.
- سپس از صافی ریز عبور دهید تا آرد خالص کینوا را داشته باشید.
- در محفظه و ظرفی بدون هوا و تا زمان استفاده در جای خنک نگهداری نمایید.
لازم است یک نکته را خاطر نشان کنیم که دانههای کینوا متراکم و سنگین هستند و ممکن است در تهیه آرد کینوا و استفاده از مخلوط کن خانگی دستگاه شما آسیب ببیند لذا بهتر است از بستهبندیهای شرکتی آماده استفاده نمایید.
آرد کینوا در چه صنایعی استفاده می شود
شبه غله کینوا دارای سه نوع رنگ سفید، قرمز و سیاه است که نوع سفید آن بیشتر مورد استقبال افراد است. نوع سفید پخت سریعی داشته و بسیار شبیه به برنج است و بعد از پخت نیز مشابه برنج نرم و ترد میشود.
رنگ قرمز کینوا در اثر پخت قهوهای شده و کمی زیر دندان حس میشود و زمان پخت بیشتری نسبت به نوع سفیدش دارد. در انتها رنگ مشکی که بیشترین زمان پخت را دارد. پس از طی کردن مراحل پخت بافت نرمی پیدا میکند ولی همچنان زیر دندان حس میشود و برای پخت مدت زمان بیشتری میطلبد.
از نظر طعم کینوا سفید در مصرف در غذا قابل تشخیص نیست ولی کینوا رنگی طعم خاصی به غذا میدهد. خوشبختانه امروزه تهیه آرد کینوا بدون گلوتن از هر سه نوع آن امکانپذیر بوده و در انواع پخت و پزها برای افراد حساس به گلوتن و تمامی افراد قابل استفاده است.و در سراسر ایران تسط این مجموعه به فروش می رسد. در زیر به برخی از صنایعی که از آن استفاده میکنند اشاره میکنیم:
- انجمنهای سلیاک
- انجمنهای دیابت
- کارخانجات صنایع تبدیلی
- هتل ها
- رستوران ها
- بیمارستان ها
- مراکز عرضه محصولات گلوتن فری و سالم
- صنایع تولید غذای رژیمی
- صنایع تولید غذای کودک
- صنایع تولید غذای ورزشکاران
آرد کینوا بدون گلوتن و فروش آن
آرد کینوا بدون گلوتن برای مبتلایان به بیماریهای سلیاک و حساس به گلوتن و افراد مبتلا به دیابت بسیار مفید است و حتی خاصیت دارویی دارد. آرد کینوا علاوه بر نداشتن گلوتن منبع غنی پروتئین گیاهی و مواد مغذی است و برای مصرف تمام سنین مناسب است.
بسیاری از مواقع برای کودکان شروع مصرف موادغذایی همراه با دل درد و حساسیت به گلوتن است که میتوان با جایگزین کردن آرد کینوا بدون گلوتن در جیره غذاییشان از بروز این مخاطرات جلوگیری نماییم. این آرد علاوه بر نداشتن گلوتن حاوی مواد مغذی زیر است:
- پروتئین
- آهن
- فیبر
- امگا 3 و امگا 6
- ویتامین های گروه B و E
- کلسیم
- منیزیم
- فسفر
- پتاسیم
- روی
- اسید آمینه
محصولاتی مثل نان، شیرینی و بیسکویت که با آرد کینوا تهیه میشود بسیار ترد و نرم است چرا که حاوی گلوتن نیستند. گلوتن عامل چسبندگی است و به همین دلیل خمیر حاصل از آرد گندم چسبنده است ولی خمیر کینوا فاقد چنین چسبندگی است.
مصرف کینوا بسیار سالم و ترد است و موجب رضایت مصرف کنندگان از این محصول میشود. کینوا رنگهای مختلفی دارد که هر کدام بعد از طی کردن مراحل پخت به شکلی در میآید.. آرد هر سه رنگ کینوا قابل تهیه است و قابلیت بدون گلوتن بودن را دارا است منتها نوع رنگی آن آنتی اکسیدان بیشتری دارد.
علاقه مندان برای تهیه دانه و آرد کینوا به صورت عمده و بسته بندی می توانند با کارشناسان و مشاوران شرکت ایلیا در ارتباط بوده و محصول بسیار با کیفیتی را به همراه آنالیز و استاندارد های بهداشتی و کیفی دریافت نمایند.
محل فروش آرد کینوا بدون گلوتن
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و تولید محصولات جدید برای در دسترس قرار گرفتن محصول بایستی تمام کانالهای توزیع و فروش را در اختیار مشتری قرار دهیم. این مسئله موجب میشود تا مراکز فروش زیر را برای آرد کینوا در نظر بگیریم:
- سوپرمارکتها
- هایپرمارکتها
- باشگاههای ورزشی
- مراکز فروش محصولات ارگانیک
- سایتها و فروشگاههای اینترنتی
- مراکز فروش غذای کودک و سالم
- نراکز و فروشگاههای غذاهای رژیمی
- انجمنهای سلیاک
- انجمنهای دیابت
علاقه مندان برای تهیه دانه و آرد کینوا به صورت عمده و بسته بندی می توانند با کارشناسان و مشاوران شرکت ایلیا در ارتباط بوده و محصول بسیار با کیفیتی را به همراه آنالیز و استاندارد های بهداشتی و کیفی دریافت نمایند.