چگونه جو دوسر را آسیاب کنیم ؟

خرید جو دوسر کیلویی

چگونه جو دوسر را آسیاب کنیم ؟برای تهیه آرد جو دوسر ابتدا باید در نظر داشته باشید که از جو دوسر بدون طعم استفاده کنید تا مزه آرد را تحت تأثیر طعم دیگری قرار ندهد. در مرحله بعد، برای آسیاب جو دوسر می‌توانید از دستگاه‌های آسیاب برقی خانگی یا آسیاب‌های دستی کاملاً تمیز شده استفاده کنید.

توجه داشته باشید که آسیاب جو دوسر کمی زمان‌بر است و برای به دست آوردن یک آرد یکنواخت باید حوصله کافی به خرج دهید. پس از تهیه باید آرد را در یک ظرف دردار کاملاً تمیز و خشک و در مکانی خنک قرار دهید و از نگهداری آن در درازمدت (بیشتر از 3 ماه) نیز جلوگیری کنید.

زیرا آرد جو دوسر به‌شدت تحت تأثیر شرایط محیطی قرارگرفته و طعمش تغییر می‌کند. از آرد جو دوسر برای تهیه انواع شیرینی و کوکی، نان، حریره و دسر و… استفاده می‌شود.

میزان مصرف جو دوسر در روز

این میزان در افراد مختلف متفاوت می‌باشد و با توجه به وزن و تحرکات متنوع می‌باشد.

جو دوسر یک گزینه جالب و آسان و مفید برای وعده غذایی است به شرطی که آن را به مقدار مناسب بخورید. مقدار بسیار زیادی جو دوسر می‌تواند باعث احساس نفخ و حتی افزایش وزن شود. در حالت ایده آل، فقط یک‌بار نصف فنجان جو دوسر خشک تهیه کنید. وعده غذایی خود را در یک‌کاسه کوچک بخورید تا کمتر غذا بخورید.

یک وعده یا ۸ قاشق سوپ‌خوری آرد جو دو سر، به بدن شما ۱۵% از مقدار توصیه‌شده از پروتئین روزانه را می‌دهد. وعده جو دوسر را برای بیشتر افراد بین 30 گرم تا 70 گرم در روز است.

چگونه جو دوسر را آسیاب کنیم

طرز تهیه نان جو دوسر رژیمی، چگونه جو دوسر را آسیاب کنیم ؟

به‌طورمعمول، نان‌های جو دوسر موجود در بازار خالص نبوده و علاوه بر آرد جو دوسر دارای آرد گندم نیز می‌باشند. اگر تمایل به تهیه نان جو خالص دارید می‌توانید با روشی آسان آن را پخت کنید.

مواد اولیه برای تهیه نان جو دوسر رژیمی؛ آرد جو دوسر، آب، نمک و مایه‌خمیر (خمیرترش)

مواد اولیه را باهم مخلوط‌کنید به مقادیری که ترکیب نهایی به غلظت کافی برسند. پس‌ازآن که خوب هم زدید مدتی فرصت دهید تا خمیر مقداری‌ترش شود و مجدد هم بزنید سپس خمیر را در قالب یا سینی که از قبل کمی چرب شده بود بریزید و در حرارت متوسط فر یا اجاق‌گاز قرار دهید. می‌توانید به‌دلخواه ادویه‌های دیگری نیز به خمیر اضافه کنید.

چگونه جو دوسر را آسیاب کنیم

نان با سبوس جو دوسر

طبق نتایج به‌دست‌آمده از تحقیقاتی که انجام‌شده بر روی تأثیر افزودن سبوس جو دوسر بر نان‌ها، جذب آب در خمیر نان‌هایی که در آن‌ها از سبوس جو دوسر استفاده‌شده است افزایش‌یافته همچنین سبب افزایش حفظ گازهای ناشی از تخمیر در خمیر نان می‌شود.

درنتیجه تهیه نان با سبوس جو دوسر علاوه بر اثرات مفیدی که فیبر موجود در این سبوس‌ها بر بدن دارند مثل کاهش اشتها، افزایش جذب آب در بدن و کمک به گوارش، سبب افزایش مدت‌زمان ماندگاری نان و تأخیر در بیاتی آن می‌شود.

 همچنین، با جدا کردن سبوس از گندم در نان‌های کشور شاهد کمبود فیبر، مواد معدنی و ویتامین‌ها هستیم. با این‌حال مصرف آردهای سبوس‌دار نیز به خاطر وجود اسید فیتیک موجود در آن‌ها موجب عدم جذب عنصرهای ضروری بدن مثل کلسیم آهن و روی می‌شود. پس مصرف نان‌هایی که با آرد ترکیب‌شده از گندم و غلات دیگر تهیه‌شده باشند، یکی از روش‌های مصرف نان‌های حاوی ترکیبات ضروری و لازم بدن می‌باشد.

تاثیر جو دوسر در لاغری به این دلیل است که نان با سبوس جو دوسر به علت اینکه حاوی فیبر بالایی می‌باشد پس گزینه بسیار مناسبی برای رژیم‌های لاغری محسوب می‌شود. اما باید ابتدا فهمید که چگونه جو دوسر را آسیاب کنیم ؟

چگونه جو دوسر را آسیاب کنیم

طرز تهیه نان جو دوسر

برای تهیه این نان مطابق با دستور به این‌گونه عمل می‌کنیم؛ به‌اندازه یک پیمانه شیر ولرم را با دو قاشق کوچک شکر و خمیرمایه مخلوط‌کنید سپس به خمیرمایه فرصت دهید تا به عمل آید (حدود یک ساعت) پس‌ازآن یک‌سوم پیمانه روغن و یک پیمانه سبوس جو دوسر و آرد گندم را به ترکیب افزوده و پس‌ازاینکه خوب ترکیب کردید روی ظرف را بپوشانید.

حدود یک ساعت زمان دهید تا خمیر حجم بگیرد، سپس خمیرها را به‌اندازه دلخواه برش دهید، در قالب یا سینی مخصوص پخت قرار داده و برای حجم بیشتر بازهم روی برش‌های خمیر را در مدت‌زمان یکسان با دفعات قبل بپوشانید پس‌ازاین زمان، روی برش‌های خمیر را با کره یا زرده تخم‌مرغ آغشته کنید و در فر قرار دهید.

چگونه جو دوسر را آسیاب کنیم

نان جو دوسر خشک، چگونه برای تهیه این نان جو دوسر را آسیاب کنیم ؟

نان جو دوسر خشک همان خاصیت‌های نان جو دوسر را بازمان ماندگاری بیشتر دارد و باعث کاهش کلسترول و تقویت سیستم قلبی و عروقی و پیشگیری یا درمان بیماری‌هایی مثل دیابت، چربی خون و حتی سرطان می‌شود. به روش‌های خانگی و بسیار راحت، مثل قرار دادن نان جو دوسر در معرض باد مستقیم، نور خورشید یا استفاده از خنک‌کننده‌های هوا می‌توانید نان جو دوسر خشک تهیه کنید.

چگونه جو دوسر را آسیاب کنیم

از کجا آرد جو دوسر باکیفیت تهیه کنیم؟

ازآنجایی‌که جو دوسر یکی از غلات با ارزش و مفید برای سلامت انسان می‌باشد و خواص فراوانی دارد پس قرارگیری آن در رژیم غذایی روزانه بسیار سودمند می‌باشد، اما براساس نوع کشت این دانه، منطقه‌ای که در آن کشت می‌شود، روش فرآوری و تبدیل دانه به آرد بسیار در تعیین کیفیت این محصول تأثیرگذار می‌باشد. امروزه می‌توان آرد جو دوسر را از فروشگاه‌های مختلف تهیه کرد و نیز برای راحتی کار از مراکز فروش آنلاین این محصول استفاده کرد.

اما بهترین نوع آرد و پرک جو دوسر که می‌توان تهیه کرد از جو دوسر اصلاح‌شده بدون پوست می‌باشد که شرکت توسعه تجارت سبز ایلیا برای اولین بار در کشور به‌صورت تجاری اقدام به تولید، فرآوری و بسته‌بندی محصولات حاصل از این نوع جو دوسر در استان‌های مختلف نموده است و آن‌ها را به‌صورت عمده، بسته‌بندی و خرید خرد در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌دهد.کارشناسان این مجموعه درباره اینکه چگونه جو دوسر را آسیاب کنیم مشاوره لازم را می دهند

شرکت توسعه تجارت سبز ایلیا با داشتن گروه R&D بسیار قوی در حوزه محصولات فراسودمند در تلاش است نیاز واحدهای تحقیق و توسعه کارخانه‌ها صنایع تبدیلی را در حوزه جو دو سر برآورده سازد.

این مجموعه آمادگی همکاری با واحدهای خصوصی دولتی، کارخانه‌ها صنایع تبدیلی، شرکت‌های پخش و بسته‌بندی، فروشگاه‌های ارگانیک، هایپرمارکت ها، انجمن‌های دیابت و سلیاک، بیمارستان‌ها، سازمان‌های تربیت‌بدنی و… را دارد. شما می‌توانید برای استعلام قیمت محصولات با کارشناسان مجرب به این مجموعه در ارتباط باشید.

چگونه جو دوسر را آسیاب کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *