بزرگترین مرکز تولید و اولین مرکز فرآوری صنعتی کینوا بدون گلوتن + خرید عمده در کشور، این محصول را پس از بستهبندی و فرآوری در کارخانه به صورت خرد و عمده در سراسر کشور عرضه مینماید.
مرکز تولید و عرضه کینوا بدون گلوتن
در صورتی که تمایل به تهیه کینوا بدون گلوتن با کیفیت بالا و قیمت مناسب دارید میتوانید با کارشناسان این مرکز در ارتباط باشید. در این مرکز کینوا تولید شده در داخل کشور پس از فرآوری صنعتی و حذف ساپونین و مواد زائد بستهبندی میشود.
کینوا بدون گلوتن پس از بسته بندی به صورت خرد و عمده با قیمت بسیار مناسب در از نوع وارداتی و کیفیت بالا در اختیار متقاضیان عزیز در سراسر کشور قرار میگیرد. انجمنهای سلیاک و دیابت کارخانجات صنایع تبدیلی بیمارستانها رستورانها هتلها و مراکز عرضه محصولات سالم و فری گلوتن میتوانند کینوا بدون گلوتن را به صورت تناژ از این مجموعه تهیه نمایند و خدمات مجموعه ما استفاده میکنند.
همچنین کینوا بدون گلوتن و بستهبندی شده به صورت خرد نیز در سراسر کشور در این مرکز عرضه میگردد. همچنین آرد خالص کینوا و آرد فرنی کینوا که بدون گلوتن هستند، در این مجموعه تولید و در سراسر کشور در اختیار متقاضیان عزیز قرار میگیرد.
در صورتی که تمایل به تهیه انواع دانه کینوا و آرد کینوا بدون گلوتن دارید، در هر استانی که هستید، میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

چه موادی که گلوتن دارند؟
گلوتن نوعی پروتئین است که در غلاتی مانند گندم، چاودار، و جو یافت میشود. در میان غلات گلوتن گندم بیشترین میزان مصرف را در سراسر جهان و در کشور ما دارد. دو پروتئین اصلی موجود در گلیادین و گلوتنین هستند گلیادین عامل اصلی بسیاری از آثار منفی بر سلامت افراد حساس به گلوتن میباشد البته خاصیت چسبندگی گلوتن باعث بر آمدن خمیر گندم میشود.
برخی از افراد نسبت به گلوتن موجود در غلات حساسیت دارند بیشترین حساسیت مربوط به افراد مبتلا به سلیاک میباشد. در این افراد دستگاه ایمنی به گلوتن و سلولهای پوششی روده حمله کرده و باعث آسیب رسیدن به دیواری روده میگردد که این آسیب که باعث کمبود مواد مغذی مشکلات گوارشی و کم خونی و باعث بالا رفتن احتمال ابتلا به بیماریهای دیگر میگردد. در این مرکز کینوا بدون گلوتن با کیفیت عالی و استاندارد کیفی عرضه میشود.
بنابراین افراد مبتلا به سلیاک و دیگر افراد حساس به گلوتن از مصرف غلات گلوتن دارد و فرآوردههای حاصل از آن محروم هستند. تنها راه درمانی برای این افراد، رژیم غذایی بدون گلوتن است.

کینوا فاقد گلوتن و غنی از مواد مفید
کینوا که جزء گروه شبه غلات دسته بندی میشود، ماده غذایی بدون گلوتن است. این دانههای ریز نه تنها فاقد گلوتن هستند، بلکه به علت داشتن ارزش غذایی بالا برای تمام سنین و همه افراد مصرف آنها مورد توجه قرار گرفته است.
کینوا بدون گلوتن تمام اسید آمینههای مورد نیاز برای انسان را دارد و یک پروتئین کامل است. همچنین غنی از ویتامینهای A ، E و B و مواد دارای خاصیت آنتی اکسیدانی نیز است. کینوا سرشار از منیزیم، منگنز، آهن، کلسیم، پتاسیم، روی و فیبر میباشد. کینوا با کیفیت عالی در این مرکز عرضه میشود.
شاخص گلیسمی کینوا پایین است و قند بسیار کمی دارد. این ماده غذایی ارزشمند، مشابه برنج طبخ شده و یا در تهیه غذاهای مختلف، از جمله انواع سوپ، سالاد، پیتزا، پاستا، برگر، کتلت و غیره مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین آرد کینوا نیز فاقد بدون گلوتن است و برای تولید فرآوردههای آردی نیز می تواند استفاده شود.
