برای تهیه غله کینوا در تهران و آگاهی از خواص آن می توانید با کارشناسان مجرب این مجموعه ارتباط بگیرید. همچنین کاتالوگ های دستور پخت های مختلف را نیز دریافت نمایید.
معرفی گیاه کینوا
غله کینوا ، متعلق به منطقه آند آمریکای جنوبی است که ارزش غذایی بالای آن باعث شد، با توصیه سازمان خواروبار جهانی (فائو)، با هدف تأمین امنیت غذایی و مبارزه با فقر و گرسنگی در سایر مناطق جهان نیز کشت شود. این گیاه شبه غله ای یکساله بهاره، دولپه و مقاوم به شرایط خشکی و شوری خاک است و در حال حاضر در استان های مختلف ایران و اطراف تهران نیز کشت می شود.
خواص غله کینوا
غله کینوا به دلیل نداشتن گلوتن جایگزین مناسبی برای غلات در رژیم غذایی بیماران سلیاکی و دیابتی است.
دانه و غله کینوا نشاسته ی غلات و پروتئین حبوبات را دارد. این محصول در شهر تهران توسط این مجموعه تامین می گردد.
غله کینوا دارای ارزش پروتئینی بالا است و سرعت هیدرولیز پروتئین های آن توسط اسید لاکتیک باکتری های دستگاه گوارشی نسبت به هیدرولیز پروتئین های گندم بالاتر است.
غله کینوا دارای املاح معدنی شامل آهن، فیبر، منیزیم، پتاسیم و روی، کلسیم، آنتی اکسیدان می باشد.
دانه کینوا دارای ویتامین های مختلف از جمله ویتامین های A، D و E و K و ویتامین های گروه B می باشد.
دانه های غله کینوا حاوی همه اسیدآمینه های ضروری برای بدن انسان است و میزان لیزین و هیستیدین موجود در آن از غلات بیشتر است.
اهمیت غله کینوا و تولید آن در تهران
اسید آمینه تریپتوفان موجود در دانه های کینوا شبیه گندم بوده و از غلات بیشتر است.
دو پروتئین ذخیره ای موجود در غله کینوا آلبومین و گلوبولین هستند که در رشد و نمو تاثیر زیادی دارند و به عنوان مکمل در صنعت تولید آرد در آمریکا استفاده می شود.
دانه های کینوا دارای فیبر محلول بالایی هستند که باعث جذب اسید های صفراوی و ترکیبات سمی شده و همچنین باعث رشد میکروارگانیسم های مفید روده بزرگ می شود.
بعلاوه فیبر های محلول موجود در غله کینوا باعث کاهش کلسترول خون و بهبود هضم غذا و همچنین کاهش شاخص قند خون می شود.امروزه در ایران به ویژه شهر تهران به طور گسترده به فروش می رسد.
گرانول های نشاسته موجود در دانه کینوا خیلی کوچک است. بنابراین می تواند جایگزین نشاسته اصلاح شده شیمیایی شود. علاوه بر تأمین قند خون بدن مانع چاقی مصرف کنندگان شود .
میزان روغن آن از ذرت بیشتر می باشد. فراوان ترین اسید چرب موجود در غله کینوا، اسید لینولئیک است که نقش مثبتی بر بهبود بیماری های قلبی و عروقی داشته و باعث بهبود حساسیت به انسولین می شود.
از دانه های ریز و باارزش غله کینوا در تولید شکلات تلخ با هدف افزایش ارزش پروتئینی استفاده می شود. همچنین در تولید پاستا، غلات صبحانه، نوشیدنی های مالتی، تولید نان، بیسکویت و غذای کودک و تولید ماکارونی های بدون گلوتن و کالباس استفاده می شود.
دانه کینوا به عنوان پروتئین گیاهی است، که میزان پروتئین آن دو برابر و مواد معدنی آن سه برابر گندم می باشد. غله کینوا علاوه بر کمک به رشد طبیعی بدن، گرما و انرژی بدن را حفظ می کند. یک رژیم غذایی کامل و متعادل مخصوصاً برای افراد گیاه خوار محسوب می شود.
تهیه غله کینوا در تهران
مجموعه ما به عنوان بزرگترین مرکز توزیع بذر کینوا در ایران می باشد. همچنین با همکاری وزارت جهاد کشاورزی است و برای اولین بار در کشور فرآوری دانه کینوا را پس از برداشت محصول به انجام رسانده است. همچنین توانسته است غله کینوا را در تهران به صورت فاقد دست ورزی ژنتیکی (تراریخته) تولید شده در داخل کشور را به دست مصرف کنندگان عزیز برساند.
این مجموعه، پس از عقد قرارداد خرید و فروش تضمینی بذر غله کینوا را در تهران و سایر شهرستان ها انجام داده است. علاوه بر آن در زمینه زراعت گیاه کینوا به افراد علاقه مند، مشاوره تخصصی و کاملاً رایگان ارائه می نماید. برای تهیه انواع دانه و بذر غله کینوا در تهران و سایر شهرستان ها با ما در تماس باشید.
برای استعلام قیمت، دریافت مشاوره و ثبت سفارش با کارشناسان در تماس باشید.
تلفن: 09156993847 - 09919007672
ایمیل: quinoa@eliatrade.com
ایتا: 09156993847
آدرس: مشهد، پارک علم و فناوری